Imatge d'un vehicle de la Guàrdia Urbana de Lleida

Dimecres mogut a Lleida: un detingut per circulació temerària i un altre per robatori

La Guàrdia Urbana va perseguir un conductor temerari que va intentar fugir davant la presència d'una patrulla

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimecres un jove, de 22 anys i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sense permís per pèrdua de punts i atemptat contra els agents de l'autoritat. Els fets han tingut lloc al voltant de dos quarts de sis de la matinada a la Rambla Ferran de la capital del Segrià.

Una patrulla de la policia lleidatana va detectar un vehicle que circulava amb el llum de frens avariat i el va seguir, fent indicacions al conductor perquè aturés el turisme. Tot i això, el cotxe va fugir a gran velocitat, fent canvis de carril de forma brusca i saltant-se diversos semàfors en vermell. Amb aquesta actuació va posar en perill la resta de vehicles que circulaven i vianants que hi havia al carrer.

Els agents de la Guàrdia Urbana van perseguir el vehicle fins al carrer Corregidor Escofet, on el conductor va abandonar el cotxe i va marxar corrent. La persecució va continuar a peu i quan els policies el van enxampar, el jove ha agredit els agents, que finalment el van acabar detenint. L'arrestat va donar negatiu en les proves d'alcoholèmia i drogues.

Detingut per robar un penjoll a un home

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Lleida va detenir aquest dimecres un veí de Lleida, de 18 anys i natural d'Algèria, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els fets van tenir lloc a la plaça Europa de la capital del Segrià al voltant de tres quarts d'una de la matinada de dimarts a dimecres, quan el cos de seguretat va rebre l'avís d'un robatori a un vianant.

Segons va explicar la víctima als agents, mentre caminava pel carrer es va trobar amb un grup de joves que van intentar robar-li el mòbil. Davant això, l'home va oferir resistència, però finalment van furtar-li un penjoll, després de ser agredit físicament, rebent diversos cops.

Després dels fets, la víctima va localitzar el jove que li havia robat el penjoll en carrer proper i va avisar a la Guàrdia Urbana de Lleida, que va acabar detenint el presumpte lladre.