Detenen un menor per conduir un cotxe robat i xocar contra un altre vehicle a Manresa

El jove, que va fugir del lloc, va ser arrestat a l'ambulatori on es curava de les ferides

Policia Local Manresa
El menor, que havia robat el cotxe feia poca estona, conduïa amb una roda rebentada i va acabar col·lidint amb un vehicle estacionat | Twitter

 

La Policia Local de Manresa va detenir, aquest passat dilluns 12, un menor de 15 anys per, presumptament, conduir un cotxe sostret. L'arrestat, que conduïa amb les rodes rebentades, estava circulant fent virolles i derrapades. Finalment, va acabar xocant amb un vehicle estacionat.

La policia va rebre una alerta, a quarts de sis de la tarda, sobre de la conducció temerària d'un cotxe, a la zona de la Font dels Capellans. Al lloc dels fets, un mosso fora de servei va informar la Policia Local que el vehicle va perdre el control i va col·lidir amb un cotxe que estava estacionat.

Els dos menors que viatjaven en el vehicle van intentar fugir després de la col·lisió

De l'interior del vehicle, van baixar dos joves. En el moment que van poder, van intentar fugir del lloc de l'accident. Per sort, el copilot va poder ser aturat per l'agent de la policia catalana que estava fora de servei, el qual va retenir fins que va arribar la Policia Local, mentre el conductor sí que va poder-se escapar.

Minuts després la Policia Local va acabar localitzant el conductor a l'ambulatori de la Sagrada Família, on es va anar a visitar per les lesions, i va ser arrestat. Pel que fa al copilot, també menor, va ser inclòs en les diligències.

El menor conductor, a disposició de la Fiscalia de Menors

Segons va poder saber la Policia, després de fer les comprovacions escaients, el cotxe havia estat sostret feia poca estona, prop del lloc de l'accident. El cos policial va lliurar el copilot als seus pares, però el va incloure igualment a les diligències. El menor conductor del vehicle accidentat va ser posat a disposició de la Fiscalia de Menors.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari