Enxampat mentre robava cable de coure a Sabadell gràcies als veïns

Van localitzar el lladre mentre fugia amb el material sostret

La Policia Local de Sabadell està finalitzant els tràmits per a poder entregar el lladre als Mossos d'Esquadra | CatalunyaDiari.cat

A primera hora del matí d'aquest dimarts 13 d'agost, la Policia Municipal ha pogut detenir un home que havia robat cable de coure. Tot ha estat possible gràcies a la col·laboració veïnal.

Els fets han ocorregut després que un veí del barri de la Nostra Llar hagués vist, al voltant de les 7 del matí, un home robant cable de coure d'un fanal del carrer de Bradford. Aquest veí ha alertat a la Policia Local, la qual ha acudit al lloc dels fets i han iniciat la recerca del lladre arreu del barri i voltants.

policia local sabadell
La Policia ha pogut enxampar l'home amb el cable de coure quan anava direcció Can Quadres | Twitter (@policiasabadell)

 

La Policia Local està a l'espera de poder derivar el lladre als Mossos d'Esquadra

Al cap de poca estona, la Policia Local ha pogut localitzar al lladre, quan estava de camí a Can Quadres. A més, li han pogut requisar el cable de coure que havia robat feia algunes hores.

En aquests moments, l'home ha estat detingut i la Policia està tramitant la seva detenció. Quan acabin de formalitzar la denúncia, l'home serà enviat als Mossos d'Esquadra perquè es posi a disposició judicial.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari