La dona trobada semidespullada sota un camió a Barcelona és víctima d'un homicidi

Així s'ha confirmat després de l'autòpsia | És l'onzena víctima amb mort violenta a Barcelona enguany

L'autòpsia forense ha pogut determinar que es tracta d'un cas d'homicidi
L'autòpsia forense ha pogut determinar que es tracta d'un cas d'homicidi | Cedida

La Guàrdia Urbana va trobar el cos sense vida, despullat i sota un camió, d'una dona de 46 anys i nacionalitat sueca a Barcelona, al passeig de Can Tunis, ahir, dilluns 12 d'agost. Des del primer moment la investigació policial, a càrrec dels Mossos d'Esquadra, apuntava a un possible cas d'homicidi. Ara, l'autòpsia ha pogut determinar que és així. El cadàver presentava signes de violència, però encara no es podia assegurar la causa de la mort a falta de proves fefaents.

Així mateix, la inspecció ocular ha confirmat que es tracta d'un homicidi. És l'onzena víctima amb mort violenta a Barcelona enguany, comptant a l'alt càrrec de Corea del Sud que va rebre un cop quan un lladre intentava robar-li una bossa de mà. 

Inseguretat a la ciutat comtal

Cal destacar que des de mitjans de juliols s'havien destinat 320 nous agents de Mossos d'Esquadra a Barcelona, augment que es va sumar als 2.380 agents que ja integraven l'àrea policial metropolitana, tal com informa 'TV3'. També es va activar, dies més tard, un pla estratègic  creat per la Junta de Seguretat de Barcelona, amb la intenció d'acabar amb l'onada delictiva que assola la ciutat comtal. 

També et pot interessar...


Comentaris
Tat
Massa permissivitat davant de tanta violència a Barcelona. No és això Colau, t'estàs culompiant en el teu silló poderós

envia el comentari