Els Mossos van detenir ahir l'exparella de Nicole com a presumpte autor del cirm

Mor un home apunyalat en una baralla a Sant Adrià de Besòs

La víctima, de 30 anys i nacionalitat georgiana, va morir a l'hospital després de patir ferides de gravetat

Un home, de 30 anys i nacionalitat georgiana, ha mort a l'hospital després d'haver estat apunyalat el passat diumenge al barri de la Mina  de Sant Adrià de Besòs durant el transcurs d'una baralla.  

Els fets van tenir lloc el passat diumenge 11 d'agost a les 18.00 hores, quan el 112 va rebre una trucada informant d'una baralla entre diverses persones al carrer Venus. Com a conseqüència tres individus van resultar ferits, un d'ells de gravetat per apunyalament i van ser traslladats a l'Hospital del Mar de Barcelona, on el més greu, l'home de 30 anys, va morir unes hores després. La Divisió de Recerca Criminal (DIC) ha obert una recerca per a esclarir les causes de la mort i detenir als presumptes agressors. 

Increment en la presència policial al barri

Cal destacar que des del mes de juliol passat els Mossos d'Esquadra han intensificat la seva presència en el barri de la Mina, amb un increment dels efectius i amb controls dels accessos per a atallar la percepció d'inseguretat que sofreixen els veïns i recuperar l'espai públic. 

  

Aquestes mesures formen part d'un pla de xoc urgent que van anunciar a finals de juliol el director general de la policia catalana, Andreu Joan Martínez, i el comissari cap dels Mossos, Eduard Sallent, després de reunir-se amb l'alcalde de la localitat, Joan Callau, per a trobar solucions al creixement de la delinqüència, que ha pujat un 12% en l'últim any.

També et pot interessar...