Entren a la força a la casa on es va matar Mònica Borràs a Terrassa

Els Mossos d'Esquadra s'han trobat les portes d'entrada rebentades
Els Mossos busquen l'agressor a Barcelona
Els Mossos d'Esquadra han precintat el pany on va succeir l'assassinat de Mònica Borràs | CatalunyaDiari.cat

 

El passat dimecres, 7 d'agost, els agents dels Mossos d'Esquadra es van trobar forçades les portes d'accés de la casa on viva Jaume Badiella, el presumpte assassí de Mònica Borràs a Terrassa. Segons 'Món Terrassa', algú hauria entrat a la casa mentre l'home roman arrestat per la seva implicació en el crim. Durant aquest passat cap de setmana, els Mossos van revisar l'habitatge per esbrinar qui podria haver entrat i per què, posteriorment la policia catalana va precintar el pany per evitar noves incursions.

 

Els Mossos d'Esquadra van trobar el cos de Mònica Borràs el passat 19 de juny al jardí de l'habitatge on viva amb la seva parella, Jaume Badiella. La dona, de 49 anys, havia desaparegut el 7 d'agost del 2018 a Terrassa, després d'una forta discussió de parella i va ser el propi Badiella qui va denunciar la seva desaparició, al·legant que havien discutit i ella havia marxat de casa. Fins i tot, en Jaume va explicar que va intentar trucar-li, però que ella s'havia «deixat el mòbil sobre la taula».

 

Mònica Borràs
La Mònica acabava de posar fi a la relació que mantenia amb en Jaume | Cedida

El mòbil, clau per trobar el culpable

Va ser el mateix telèfon el que va donar als agents la clau per resoldre el cas. Quan la Mònica ja havia desaparegut, el dispositiu va registrar una utilització per part d'algú i s'havien transferit tots els diners del compte bancari d'ella al compte comú que compartia la parella. A més, les amigues de la víctima van explicar que aquesta havia deixat la relació.

 

La va matar amb una destral

Quan els agents van trobar el cos al jardí de l'habitatge, en Jaume va acabar confessant els fets. «Vam discutir molt fort. Ella va entrar a la dutxa. Jo vaig aprofitar per agafar una destral i colpejar-la». El propi inculpat va fer patent l'extrema brutalitat de l'assassinat en expressar que «no sé quantes destralades li vaig clavar. La vaig seguir colpejant fins que va quedar inconscient a terra». Ara, roman detingut a l'espera d'un judici on li poden caure 25 anys de presó. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari