Mossos d'Esquadra

L'assassí masclista de L'Hospitalet també era un carterista de Barcelona

El passat dilluns va matar a cops a la seva parella i mare del seu fill d'un any i mig

El jove de 22 anys que va ser detingut el passat dilluns per ser el presumpte assassí de la seva parella, Nicole, de 21 anys, a L'Hospitalet de Llobregat, tenia alguns  antecedents per robatoris i furts amb violència, tal com ha pogut confirmar 'El Periódico'.

En un primer moment, en el seu expedient només hi constava una sola ordre d'allunyament sobre Nicole. Tot i això, després d'algunes investigacions per part de la policia, van descobrir que tenia molts altres antecedents a sobre, ja que també era un carterista i es dedicava a presentar documentacions i identitats falses cada vegada que l'enxampaven.

Gràcies a l'empremta dactilar

Els Mossos d'Esquadra van poder esbrinar les dues identitats diferents que tenia quan  li van prendre l'empremta dactilar. Quan van buscar la seva base de dades, van aparèixer dos noms diferents: Jimmy, un noi de nacionalitat peruana  i que vivia del futbol els caps de setmana i, per altra banda, un carterista colombià  que vivia robant carteres a Barcelona entre setmana.

En la segona identitat, se li atribuïen diversos delictes per  furts i robatoris amb violència, ja que era la identitat que presentava davant la policia cada vegada que era detingut a la capital catalana.

Els Mossos van detenir ahir l'exparella de Nicole com a presumpte autor del cirm
Jimmy ja havia estat detingut en altres ocasions per robar carteres, però havia utilitzat una identitat diferent | Cedida

 

L'autòpsia determina que va morir després de rebre una pallissa

Jimmy va ser detingut ahir dilluns per la mort de la seva parella, Nicole. Tots dos vivien en un pis ocupat al barri de Can Serra de L'Hospitalet de Llobregat. Segons sembla, durant una baralla, Jimmy va arribar a colpejar a Nicole, i un jutge va imposar una  ordre d'allunyament. Tot i això, el passat dijous dia 1, quan Nicole va celebrar el seu aniversari, Jimmy va tornar.

Nicole va ser ingressada d'urgència el passat divendres, després de rebre una brutal pallissa per part de Jimmy. En un primer moment, el presumpte assassí assegurava que no sabia què havia passat, però l'autòpsia ho ha confirmat dies després: el cos de la víctima presentava nombrosos cops, els quals haurien estat donats per Jimmy.

Quan Nicole va ingressar a l'Hospital ja es van aixecar sospites del que podria haver passat, i aquest ja va avisar al jutjat d'instrucció 1 i, aquest segon ja va passar el cas als Mossos perquè se'n fessin càrrec del que podria haver passat.

També et pot interessar...