rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Facebook planeja canviar els noms de WhatsApp i Instagram

L’empresa de Mark Zuckerberg vol intentar millorar la seva imatge pública després de protagonitzar diverses polèmiques respecte la privacitat i rebre moltes crítiques
Facebook té intenció de canviar el nom a Instagram i WhatsApp | EFE

 

Fa anys que Facebook va comprar WhatsApp i Instagram per milions d’euros, concretament els anys 2012 i 2016, per demostrar que el control que té sobre totes les plataformes socials. Ara, a més, l’empresa de Mark Zuckerberg ha anunciat als seus treballadors que té intenció de modificar els noms d’aquestes dues aplicacions, segons ha avançat ‘The Information’.

 

WhatsApp i Instagram «de Facebook»

Fins ara, WhatsApp i Instagram tenien una marca independent, però Zuckerberg vol intentar millorar la imatge pública que té l'empresa, ja que en els darrers temps Facebook ha rebut moltes crítiques i ha protagonitzat diverses polèmiques a respecte la privacitat dels seus usuaris. És per aquesta raó que volen canviar el nom de totes dues aplicacions i que passin a ser una única marca.

 

Amb «WhatsApp de Facebook» i «Instagram de Facebook» Zuckerberg estaria deixant clara la postura de l’empresa i, segons el seu portaveu Bertie Thomson, «volen ser més clars amb els productes i serveis que ofereix Facebook». Així, s’estarien revisant els contractes de compra de totes dues xarxes socials i aquests nous noms apareixerien a les pantalles d’inici de les aplicacions i a les botigues ‘AppStore’ i ‘Google Play’.

 

També et pot interessar...

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris