Instagram

Facebook i Instagram pateixen una caiguda parcial a escala mundial

Molts usuaris, entre els quals els catalans, han notat problemes al llarg d'aquest diumenge

Si aquest diumenge has notat que Facebook, Instagram o fins i tot WhastApp van una mica malament, no et preocupis, no és la teva connexió. Les populars xarxes socials han patit una caiguda parcial a escala mundial, que afecta sobretot la publicació de continguts. Segons la pàgina web Down Detector, on es pot consultar l'estat d'aquestes i altres aplicacions, els problemes afecten sobretot zones del Regne Unit, Canadà, Estats Units, Bèlgica, Holanda i també, però en menor mesura, Espanya.

Facebook fa hores que pateix problemes a escala mundial
Facebook fa hores que pateix problemes a escala mundial | Down Detector

 

El nord d'Europa i la costa oest dels Estats Units, les zones més afectades

Tal com es pot observar als mapes que ofereix la mencionada pàgina web, en el cas de Facebook l'afectació és menor que a Instagram, tot i afectar gairebé mateixes zones. La pàgina de Mark Zuckerberg registra problemes sobretot al Regne Unit, el nord de França i zones dels Estats Units, com Florida o Nova York. 

Els usuaris d'Instagram també han notat que l'aplicació va una mica malament
Els usuaris d'Instagram també han notat que l'aplicació va una mica malament | Down Detector

 

La situació és una mica més greu en el cas d'Instagram, ja que són més els usuaris que han tingut problemes per pujar les seves fotos o històries. En aquest cas la incidència sí que s'ha notat més a la península Ibèrica i, per tant, a Barcelona i Catalunya, on l'aplicació és molt popular, i on coincidint amb l'arribada de turistes durant aquesta època estival  el seu ús s'ha incrementat. 

Els usuaris de WhastApp no han tingut tants problemes com els de Facebook o Instagram
Els usuaris de WhastApp no han tingut tants problemes com els de Facebook o Instagram | Down Detector

 

Finalment, hem de dir que WhatsApp, que  també va ser comprada en el seu moment per Facebook, també ha registrat alguns problemes. De fet, és habitual que una caiguda en els servidors del gegant blau afecti les tres aplicacions. 

També et pot interessar...