Mor dona Can Tunis

Troben una dona morta i semidespullada sota el remolc d'un camió a Barcelona

Segons 'El País', la policia apunta al fet que es tractaria d'una mort de caràcter violent | El cos ha estat trobat al passeig de Can Tunis del districte de Sants-Montjuïc

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una dona de 46 anys i nacionalitat sueca a Barcelona. El cos ha estat trobat a les 08.00 hores del matí, quan la Guàrdia Urbana ha trobat el cos al passeig de Can Tunis, segons informa 'El País'. La policia apunta que es tractaria d'una mort de caràcter violent, ja que el cos estava sota el remolc d'un camió, despullat de cintura per avall.

  

La Guàrdia Urbana ha alertat a la policia catalana del cos de la víctima a la via pública, al passeig de Can Tunis del districte de Sants-Montjuïc, i la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'ha fet càrrec del cas i han obert una investigació per aclarir-ne les circumstàncies.

Els indicis semblen apuntar a una mort violenta, tot i que els Mossos no descarten encara cap hipòtesi. Si es tractés d'una  mort violenta, es tractaria de l'onzè cas en la capital catalana durant el 2019. 

També et pot interessar...