Cremen 40 caravanes en un aparcament a l'Alt Empordà

L'incident ha tingut lloc a les 6.30 de la matinada i poc abans de les 9.00 hores ja estava controlat
Bombers
Els Bombers han treballat en un incendi que ha cremat 15 caravanes a Ventalló aquesta matinada | Bombers

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen aquest dilluns al matí en l'incendi de 40 caravanes en un pàrquing a Ventalló (Alt Empordà). 20 de les caravanes estaven sota d'un cobert i unes 20 més, a l'exterior. A més, també s'han vist afectades dues autocaravanes. Els Bombers han rebut l'avís quan passaven pocs minuts de les sis del matí i abans de les nou ja el tenien confinat i controlat i han continuat treballant-hi al llarg del matí per extingir-lo i retirar el material cremat. L'aparcament està situat al quilòmetre 368 de la C-31,a peu de carretera, i té una superfície de 1.500 metres quadrats.

 

Tres incendis en la matinada 

Vora les 3.48 hores, un foc ha cremat quatre vehicles al carrer de Mas Martí de Tordera, al Maresme. Els Bombers hi han desplaçat quatre dotacions per extingir les flames i, en paral·lel, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d'intervenir per tal d'atendre uns 10 veïns que han inhalat fum. L'incendi ha afectat també les façanes dels edificis del carrer. 

 

Les flames han cremat quatre vehicles que estaven aparcats al carrer de Mas Martí de Tordera
Les flames han cremat quatre vehicles que estaven aparcats al carrer de Mas Martí de Tordera | Bombers

 

D'altra banda, un foc ha cremat un paller a Vic, a Osona. Tal com es pot veure en les imatges publicades per Bombers —que hi han activat quatre dotacions— les flames han cremat gran part de la zona. L'incident ha tingut lloc prop de les 4.00 hores de la matinada. 

 

L'incendi a Vic ha cremat un paller
L'incendi a Vic ha cremat un paller | Bombers

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari