Una màquina d'un túnel de pintura s'incendia a Vic i provoca desperfectes en un edifici

Els fets han tingut lloc durant aquesta matinada de dijous, 8 d'agost, al número 11 del carrer de Manresa de la capital osonenca
Els Bombers han desplaçat quatre dotacions al lloc dels fets | Bombers de la Generalitat

 

Una màquina d'un túnel de pintura de Vic s'ha incendiat la matinada d'aquest dijous provocant afectacions en un edifici veí. Quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat s'han desplaçat al lloc dels fets després de rebre l'avís a les 3.14 hores de la matinada al número 11 del carrer de Manresa de Vic, a l'empresa Metallic Solutions. A les 4.39 hores ha saltat l'alarma de l'edifici del costat a causa del fum del primer incendi i aquest edifici s'ha revisat i s'ha hagut de ventilar. No hi ha hagut cap afectació personal.

 

Un foc afecta dos edificis a Barcelona 

El passat dimarts, 6 d'agost, un camió d'escombraries es va incendiar i va provocar diverses afectacions a les façanes de dos edificis propers, al passeig de la Mare de Déu del Coll de Barcelona. En cremar-se, un dels seus dipòsits de metà va explotar i l'onada expansiva va causar els desperfectes. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar, a voltant de les 14.00 hores, nou dotacions de Bombers que van extingir l'incendi. En paral·lel a l'incident de Vic, tampoc hi va haver ferits.

 

També et pot interessar...

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris