Els Mossos investiguen una agressió a un carterista al metro que va acabar amb un pòmul trencat

L'agressió va ser produïda per dos vigilants de metro | El carterista va acabar amb cinc punts de sutura

Els Mossos han obert una nova investigació a dos vigilants del Metro de Barcelona per una actuació violenta contra un presumpte carterista al transport públic. Segons ha avançat 'El Periódico' i també han afirmat fonts de la mateixa companyia TMB, els fets van tenir lloc aquest passat dimarts cap a dos quarts d'una del migdia, a la parada de Diagonal, corresponent a la línia 5.

La situació era tranquil·la, fins que es va tornar violenta

Segons han pogut informar des de Mossos d'Esquadra, els dos vigilants en qüestió van  aturar i retenir el presumpte carterista, tal com fan sempre que tenen sospites d'algun individu, i van esperar fins que arribessin els Mossos per tal d'efectuar la denuncia corresponent.

La retenció a l'espera de la policia estava sent tranquil·la però, segons han informat alguns testimonis als cossos de seguretat,  d'un moment a un altre es van girar els papers: una acció violenta va portar al fet que el sospitós d'haver robat acabés amb una ferida contundent:  un pòmul trencat i cinc punts de sutura.

L'home retingut, de nacionalitat xilena i uns 50 anys, va haver de ser traslladat pel sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) en  estat lleu a l'Hospital Sagrat Cor per les contusions causades, suposadament, pels vigilants de seguretat.

Tècnics del SEM van traslladar el suposat lladre a l'Hospital Sagrat Cor perquè pogués ser atès | Guillem RS

 

Investigació oberta per conèixer els successos

Actualment, els Mossos han de prendre la declaració dels dos vigilants de seguretat  per separat i analitzar les seves versions dels fets. El que la policia catalana està intentant esbrinar és si, quan el presumpte lladre va ser colpejat, va ser abans  de ser retingut pels vigilants o, tal com apunten algunes fonts que van presenciar els fets, ho van fer després  de ser retingut. A banda, també s'han de comprovar les càmeres de seguretat, per tal de contrastar les versions dels fets, a més d'interrogar alguns testimonis que facilitin informació sobre el succés.

Segons 'TOT Barcelona', TMB ha fet apartar els dos vigilants de seguretat en qüestió temporalment, i ho justifiquen perquè «hi ha una investigació en marxa». A més, han volgut afegir que «si finalment s'apreciés algun element que pogués portar a prendre alguna mesura, es traslladaria a la seva empresa, ja que els correspondria a ells adoptar-les».

També et pot interessar...