Nicole Olaechea amb el seu fill a la platja

L’assassí de Nicole la va violar i tirar des d’un segon pis quan era menor al Perú

Aquest dijous venç el termini per la causa oberta contra Jimmy al Perú perquè ella mai va declarar en contra d’ell

Surten a la llum més detalls sobre l’assassinat de Nicole a l’Hospitalet de Llobregat, Barcelona. La jove va conèixer Jimmy, la seva exparella, quan encara eren molt joves a la ciutat peruana d’Ica, des d’aquell moment van començar els maltractaments i la família de la noia, que en aquell moment era menor, el va denunciar per haver-la retingut durant dos dies en un apartament, violar-la i tirar-la des d’un segon pis. Es va obrir una causa per lesions, homicidi en grau de temptativa i violació, tanmateix, ella mai va declarar en contra i el termini de la investigació era aquest dijous.

La Fiscalia de Perú no va poder continuar endavant amb el cas, segons informa ‘El País’, perquè Nicole mai va declarar en contra de Jimmy  per les agressions patides. Un familiar de la víctima ha explicat que la noia era «molt jove» i després de la denúncia va reconciliar-se amb ell i llavors es va quedar embarassada del seu fill que ara té un any i mig.

Els maltractaments van continuar a Barcelona

Quan Nicole estava d’uns quatre mesos que va decidir marxar del Perú i buscar una vida millor a Barcelona, ciutat on ja vivia Jimmy, segons explica la família de la víctima. Un cop a la ciutat comtal, la relació no va variar i van continuar els maltractaments, fins que la jove va denunciar i a Jimmy li van interposar una ordre d’allunyament que va trencar el dia de l’aniversari de Nicole. Dia en el qual li va donar una pallissa i la noia va acabar perdent la vida poques hores després d’arribar a l’hospital.

La mare de Nicole volia vindre a Espanya per veure-la i convèncer-la de tornar al Perú amb el seu fill
La mare de Nicole volia vindre a Espanya per veure-la i convèncer-la de tornar al Perú amb el seu fill | Facebook  

L’autòpsia va confirmar que Nicole va morir a causa de la pallissa i «no per intoxicació etílica, com va dir un amic de Jimmy», explica el familiar de la víctima, ja que els va arribar aquesta justificació respecte de la mort de la jove abans de saber què havia succeït realment. «Sabem que van estar junts, menjant i bevent»  alcohol, llavors les companyes de pis de la noia la van trobar inconscient a terra i van trucar a emergències.

«Ell va voler pujar amb ella, però els Mossos no el van deixar», assegura un veí, explicant que al lloc dels fets van arribar dues ambulàncies i van traslladar la víctima fins a l’Hospital de Bellvitge. Jimmy va anar al centre hospitalari en l’altra ambulància. I finalment Nicole va acabar morint cinc hores més tard. «A la família no sabíem que Nicole patia maltractaments», explica un conegut. A més, la mare de Nicole pretenia visitar-la aquest novembre i que tornés amb ella al Perú i el seu fill. Ara demanen que el petit pugui estar amb la família materna i no amb la paterna.

També et pot interessar...