Nicole Olaechea la noia de 21 anys assassinada a l'Hospitalet

La germana de Nicole molt afectada: «Lluitarem per tu»

La família de la jove de 21 anys ha expressat el seu dolor en les xarxes socials

Nicole Olaechea és la jove peruana de 21 anys, i mare d'un nen d'un any i mig, que lamentablement va ser assassinada per la seva exparella a l'Hospitalet de Llobregat. La família de la víctima, que viu al Perú, està molt afectada per la pèrdua de la jove. Concretament la  seva germana ha publicat unes tristes i emotives paraules  al seu compte de Facebook: «Déu, només et demano que ens donis força. Germana, no sé què fer, sento que moro. Lluitarem per tu, 'filleta' del meu cor», escrivia adjuntant dues imatges de la seva germana amb el seu nebot.

La família i els amics, molt afectats per la desgràcia

La tragèdia ha commogut els amics de la família, que han aprofitat per transmetre-li el seu condol. Paral·lelament, la germana de Nicole ha assegurat que la seva «ànima està trencada» i  ha demanat a «Déu» que els ajudi a superar la pèrdua.

«Déu pare tot poderós, a tu acudeixo en súplica perquè m'ajudis a alleujar aquest dolor que m'embarga, ajuda'm a entendre que la seva mort és la teva voluntat i que es troba al teu costat gaudint d'una vida millor, en què no hi ha plor ni sofriment. Només tu pots omplir el meu cor de pau, dona-li el descans etern i que brilli la llum per a ella, que la seva ànima descansi en pau», ha conclòs.

També et pot interessar...