Tendedero

Una menor de 14 anys es penja de l'estenedor del seu edifici per evitar ser violada pel seu pare a València

La jove, de 14 anys, va escapar per la finestra per a demanar auxili

La Policia Local de València ha detingut a un home de 38 anys per un presumpte delicte d'abús sexual a la seua filla de 14 anys, a qui presumptament va intentar violar, segons fonts policials. Els fets es van produir al voltant de les 23.15 hores d'este dimarts, quan els agents van ser requerits per a dirigir-se al barri del districte marítim, on una xiqueta de 14 anys penjava de l'estenedor de roba d'un quart pis i cridava que el seu pare la volia violar.

Pel que pareix, el pare va intentar abusar sexualment de la menor, i esta, aprofitant que va entrar en l'habitació la seua germana xicoteta, va escapar per la finestra per a demanar auxili i es va penjar de l'estenedor. 

  

Segons les fonts, no era la primera volta que succeïa, ja que l'any passat hi va haver un altre possible episodi d'abús sexual i d'intent de gravació oculta  mentres que la menor es dutxava amb la seua germana, i encara que no ho va denunciar en el seu moment per por, va arribar a dormir amb unes tisores davall del coixí.

El pare va ser detingut i, després de llegir-li els seus drets, va ser traslladat per la Policia Local a la Inspecció Central de Guàrdia per a evitar un linxament veïnal i des d'on passarà a disposició Judicial.

També pots llegir...