Policia Nacional

Detingut un narcotraficant eslovè buscat per França a Lloret de Mar

Formaria part d'un entramat criminal que traficava entre Espanya i els Països Baixos, via França i Alemanya

La Policia Nacional ha detingut a Lloret de Mar, la Selva, un fugitiu eslovè buscat per França per presumptament formar part d'un entramat criminal que traficava amb drogues entre Espanya i els Països Baixos, via França i Alemanya.

Detenen un narcotraficant europeu a Lloret de Mar

Segons ha informat en un comunicat el Ministeri de l’Interior,  les autoritats franceses havien emès contra ell una  Ordre Europea de Detenció i Entrega (OEDE) pels delictesde trànsit de drogues i pertinença a grup criminal.

Els investigadors van descobrir que el fugitiu estava  amagat a la zona de Lloret de Mar i que  utilitzava una motocicleta de color blau, amb matrícula eslovena, per desplaçar-se. A partir d'aquest moment, van establir un dispositiu policial als voltants de Lloret, que va finalitzar amb la localització i detenció del fugitiu al barri de Canyelles del citat municipi.

Se'l buscava com membre d'un grup criminal dirigit per un ciutadà alemany  pel qual operava com proveïdor de substàncies estupefaents, entre el 2016 i 2018, i també es dedicava a l'obtenció de documentació falsa  i a l'organització de  transaccions monetàries. A més a més, l’home organitzava l’entrega de droga entre Espanya i els Països Baixos donant ordres sobre les dates de sortida i llocs on es durien a terme les entregues.

També et pot interessar...