Isabel, degollada Xativa

Isabel, la dona degollada a València, estava embarassada i exercia la prostitució

La jove romanesa, de 36 anys, va aparèixer morta a casa seva l'11 de juny

Continua el misteri sobre la mort d'Isabel Elena Raducanu, la jove romanesa que va ser trobada degollada i amb un cop al cap, el passat 11 de juny a la seva casa de Xàtiva, València. Les primeres especulacions de la policia van ser que és tractes d'un crim masclista i  les sospites van recaure sobre el pare de la que anava a ser la seva segona filla. L'home, de 32 anys natural d'Alberich, és conegut per treballar en un magatzem de la zona.

Ell va ser qui es va trobar el cadàver i va avisar a la policia. L'home venia de treballar, segons la seva quartada, per això els agents el van acabar descartant com a sospitós dels fets. A més, va confessar a la policia que Isabel exercia la prostitució, tot i el seu avançat estat de gestació. Aquesta informació va alertar als investigadors, tal com informa 'El Español', ja que podria ser la principal pista per resoldre el crim. Els propis veïns van confirmar que «entraven homes al bloc que no vivien aquí».

Isabel tenia el seu habitatge al número 3 del carrer Francisco Gozálbez des de feia poc més d'un any. Un treballador d'un bar del poble explicava que «prenia cafè», a vegades sola i altres acompanyada de la seva filla de 6 anys. L'home la va descriure com «molt amable i molt educada». Un altre cambrer explicava que la jove duia 5 o 6 anys per la zona de València, ja que havien coincidit treballant en un saló de convencions. En canvi, una parella romanesa que fa temps que viu a Xàtiva assegurava que «no l'havíem vist mai».

La jove va ser trobada degollada al seu pis de Xàtiva
Diversos veïns afirmen haver escoltat discussions poc abans de la seva mort | Cedida

 

Els agents investiguen una discussió al pis

La policia veu poc probable que el crim s'hagi comès per motius econòmics, ja que al lloc dels fets no es va trobar a faltar cap objecte de valor  i la porta no estava forçada. Ara, s'investiga un home que, suposadament, hauria discutit amb la víctima minuts abans de la seva mort. Així ho va declarar una veïna que va assegurar haver escoltat crits aquell dia a l'habitatge.  «Estaven discutint en el seu idioma», va explicar la dona, destacant el fort to de veu. Segons diversos testimonis, els crits eren tan forts que els van arribar a escolar des del col·legi que hi ha davant de l'edifici.

 

També et pot interessar...