Detingut un jove per agredir un policia local a Osona

El jove havia estat aturat per conducció temerària

Una patrulla de la Policia Local de Calella davant el xiringuito Blue Bar
El jove havia estat aturat per conducció temerària | ACN

La crispació està a l'ambient. I hi ha molta gent que ho està patint de prop. Ja sigui per la tensió a causa del confinament que vam patir fa uns mesos o per l'actual crisi que estem tenint com a conseqüència, hi ha molta gent que pot esdevenir violenta a la mínima. I així ho podem veure en multitud de vídeos a les xarxes socials. 

Aquest ha estat el cas d'un jove a Els Hostalets de Balenyà, a la comarca d'Osona, el qual el passat divendres va agredir un agent de la Policia Local. Segons publica el mitjà digital 'Crónica Global' i tal com anunciava la 'Cadena Ser', aquest succés va tenir lloc el passat dia 27 cap al migdia. Tot va començar quan els agents municipals van demanar a l'indvidu en qüestió que s'aturés, ja que estava circulant temeràriament pel carrer Major de la localitat. 

Segons es pot veure a les imatges gravades per una de les veïnes del municipi, quan va ser aturat, el jove estava visiblement alterat, i es va tornar cada vegada més violent fins que va arribar a propinar una bufetada a l'agent de la Policia Local.

En aquell moment, fins a un total de tres persones veïnes que havien estat testimonis del succés l'intentaven retenir per evitar que agredís més vegades al policia. Alhora, entre molts dels crits que se sentien, una de les dones que l'intentaven aguantar li cridava: «Que et busques la ruïna!» i «Deixa'l, si us plau!», amb l'objectiu de convèncer-lo i que parés de forcejar. 

Detingut per atemptat contra l'autoritat

Davant l'agressivitat que mostrava tenir el jove, al lloc dels fets van haver d'acudir agents dels Mossos d'Esquadra i una unitat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Finalment, entre un total de tres efectius policials van aconseguir reduir a l'individu. Una vegada ja a terra, i com es pot sentir en el segon vídeo, el que seria detingut amenaçava als agents de la policia: «Fill de la gran puta, et fotré la vida», li assegurava. El jove va ser detingut per atemptat contra l'autoritat.


Comentaris

envia el comentari