Detingut el pistoler del Carmel

És un home de 46 anys i de nacionalitat espanyola | Va ferir dues persones amb els trets d'una arma de foc

Els Mossos d’Esquadra  han detingut a última hora de la tarda l’home que va disparar quatre trets al mig del carrer Llobregrós de Barcelona aquest dimecres, 4 de juliol, a la nit. L’home, de nacionalitat espanyola i de 46 anys, segons ha pogut saber  CatalunyaDiari.cat, ha estat detingut després de gairebé 24 hores en cerca i captura.

Els investigadors dels Mossos van saber qui era el presumpte pistoler poc després del tiroteig però fins ben entrat el vespre d'aquest 5 de juliol no s’ha pogut localitzar i detenir. Amb la descripció i les dades personals, que els Mossos tenien des d'ahir a última hora de la nit, tal com ha avançat CatalunyaDiari.cat  aquest matí, les tasques s'han pogut agilitzar i s'ha pogut detenir a l'home. Ara mateix no s’han facilitat més dades de la detenció del pistoler i només s'ha pogut saber la seva nacionalitat i la seva edat.

Dos ferits per una revenja per drogues

Dues persones van quedar ferides després del tiroteig amb arma curta al mig del carrer a la part alta del barri del Carmel. Un d’ells ha estat donat d’alta al matí i el segon està estable dintre de la gravetat ingressat a la Vall d'Hebrón i no es pateix la seva vida.

Els investigadors dels Mossos asseguren que el tiroteig va ser una revenja per drogues. Veïns van trucar als Mossos d'Esquadra quan van sentir crits i el soroll dels trets. Quan la policia va arribar només va trobar sang, cotxes destrossats i restes de munció d'arma curta.  El detingut és una persona molt coneguda al barri, a qui se'l vincula amb el tràfic de drogues. Durant tot el matí agents dels Mossos d'Esquadra han vigilat la finca on viu el detingut, al mateix carrer de Llobregós.