Imatge de la plantació de marihuana a una nau de Palamós que ha estat desmantellada.

Arresten el responsable d'una plantació de marihuana a Sant Sadurní d'Anoia

Els agents van localitzar més de 400 plantes

Detingut un veí de  Barberà del Vallès per cultivar més de 400 plantes de marihuana  en una casa de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). Els Mossos d'Esquadra el van arrestar després de ser alertats per la forta  olor  a marihuana que desprenia l'habitatge, que va fer que una patrulla dels Mossos s'hi acostés.

Els agents, amb l'ajuda de  tècnics qualificats, van comprovar que el consum elèctric a la casa era anormal i que l'escomesa exterior, amb una connexió clandestina, presentava una temperatura de 90 graus. Per evitar un possible incendi, els agents van entrar a l'interior de la casa per desconnectar el comptador de la xarxa.

La plantació es trobava al soterrani de l'immoble

En un registre posterior ordenat pel jutge, van trobar la  plantació al soterrani i van detenir  la persona que tenia llogada la casa. Posteriorment, un informe realitzat per un tècnic de la companyia elèctrica va permetre detenir-lo també per un delicte de defraudació de fluid elèctric, ja que la instal·lació estava connectada  il·legalment a la xarxa de distribució, per un valor de gairebé 37.000 euros. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

També et pot interessar...