Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Furgó de la Policia Nacional a Badalona

Operació contra el narcotràfic a la Costa Brava

Els Mossos han desmantellat un grup criminal amb tres plantacions interiors de marihuana
Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Els mossos desmantellen tres plantacions interiors de marihuana a Lloret de Mar i Riudarenes | Twitter (@ALBIOL_XG)

Els Mossos d'Esquadra van desmantellar el 29 de gener un grup criminal que tenia tres plantacions interiors de marihuana a Lloret de Mar i Riudarenes. Van detenir quatre homes per tràfic de drogues i defraudació del fluid elèctric, ja que la llum estava punxada. El preu de la droga al mercat il·lícit hauria superat els 11.000 euros.

El dispositiu es va portar a terme el 29 de gener, amb la detenció dels quatre homes. En les entrades i escorcolls que es van realitzar en les tres plantacions s’hi van localitzar 1.667 plantes de marihuana, esqueixos, material i estris diversos per al manteniment de les plantacions, dispositius electrònics, documentació i 6.200 Després de passar a disposició judicial el 31 de gener, van quedar en llibertat amb càrrecs.

Els quatre detinguts tenen entre 43 i 56 anys i són de nacionalitat espanyola. Un s’encarregava de la gestió diària, del manteniment i de la preparació per a la distribució de les plantacions de les dues cases de Lloret de Mar. Altres dos membres ajudaven en el manteniment, i un d’ells, també gestionava una tercera plantació a Riudarenes. Pel que fa al quart integrant, era l’encarregat de la logística i de la infraestructura.

Els veïns van advertir els Mossos

La investigació va començar per la informació que els veïns d’una urbanització de Lloret de Mar van proporcionar als Mossos. Les primeres indagacions que van dur a terme els investigadors, amb la col·laboració de tècnics d’Endesa, ja els van permetre constatar que hi havia molts elements que confirmaven la sospita.

Van observar que la llum estava punxada amb una doble escomesa i el consum elèctric estava molt per sobre del que és habitual. A més, a les nits se sentia la remor dels aparells d’aire condicionat i al voltant de les finques s’hi podia sentir una forta olor a marihuana.

 

També et pot interessar...