Precinte al carrer Aragó, a la zona on treballen els Bombers arran de l'incendi en un edifici del carrer Enamorats el 19/12/2019

Detenen el presumpte autor de l'incendi d'aquest matí a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra estan a càrrec de la investigació | Sis persones han resultat ferides greus i vuit menys greus i lleus

Aquest matí de dijous, 19 de desembre, ha tingut lloc un incendi  en un bloc de pisos del carrer d'Enamorats de Barcelona, al barri de la Sagrada Família. La investigació, a càrrec dels Mossos d'Esquadra, apunta que podria ser intencionat; la darrera informació policial assenyala que, de fet,  s'ha detingut al possible autor dels fets. Ara mateix es treballa per esbrinar les motivacions de l'arrestat.

La hipòtesi veïnal

Alguns veïns han explicat que el presumpte autor del foc l'hauria provocat  per venjar-se d'una altra persona amb qui s'havia barallat prèviament. Altres també han assegurat que els ocupants del local on ha començat l'incendi a l'edifici no pagaven el lloguer.

Arran l'incendi, que ha començat a les 8 del matí al local de la planta baixa —en un taller de bicicletes—, un total de 26 persones han hagut de ser ateses pels serveis d'emergències mèdiques. Sis persones han resultat ferides greus i han sigut traslladades a l'hospital Sant Pau; paral·lelament, s'han ingressat vuit persones més al Moisès Broggi i al CUAP 2 de Maig amb pronòstic menys greu i lleu. 

També et pot interessar...