Imatge d'arxiu Mossos d'Esquadra amb detingut

Detingut l'autor de sis robatoris violents i una agressió sexual a Figueres

Va cometre els delictes entre el 7 i 26 al centre de la ciutat, sempre entre el vespre i la nit

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 29 de novembre un home  considerat l'autor de sis robatoris amb violència i intimidació i una agressió sexual a Figueres. En els diferents assalts, va aconseguir sostreure diversos telèfons mòbils i diners de les bosses o carteres de mà de les víctimes.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de la capital de l'Alt Empordà va iniciar una investigació una sèrie d'atracaments violents entre el 7 i el 26 de novembre, tres d'ells el mateix dia. Tots es van produir entre les 9 del vespre i l'una de la matinada, segons recollia 'El Gerió Digital'. 

Actuava de manera molt violenta

Totes les víctimes han confirmat en les seves denúncies que era molt violent i que va arribar a amenaçar-los amb una navalla. Sempre atacava per sorpresa, tapant en algunes ocasions la boca de les persones robades o agafant-les pel coll. Algunes d'elles van ser colpejades o van rebre empentes de manera virulenta. 

Una de les víctimes ha confirmat que la va sorprendre per darrere amb l'arma blanca, la qual li va posar a l'altura de les costelles. Va ser llavors on a més de robar-la i amenaçar-la, va aprofitar per fer-li tocaments a les parts íntimes. 

Finalment, la col·laboració ciutadana va ser clau pel seu arrest. Agents el van poder localitzar caminant pel carrer i el van detenir quan tractava d'amagar-se a un portal.  L'home, hondureny de 29 ans, va passar a disposició judicial l'1 de desembre i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.