Detingut a Terrassa un argentí buscat per agredir sexualment la seva filla de 6 anys

L'home portava un any amagat després que es dictés una ordre d'extradició contra ell per agressió continuada a una menor
Detingut a Terrassa un home que havia fugit d'Argentina i que estava buscat per tot el món   | España Diario

La Policia Nacional ha detingut a Terrassa un home que va fugir d'Argentina després d'agredir sexualment la seva filla de sis anys. L'home, argentí de 44 anys, tenia en vigor una ordre internacional de detenció per extradició dictada per les autoritats del seu país per un delicte d'agressió continuada a una menor.

 

Estava en cerca i captura

L'home portava amagat un any a Terrassa. Els fets pels quals se l'acusa van succeir el febrer del 2018 a la ciutat argentina de Córdoba. L'home hauria agredit la seva filla, que va patir greus danys psíquics.

 

Després de diverses gestions, els agents especialitzats en la recerca de fugitius van tenir coneixement que l'home podria ser a Terrassa, després d'haver fugit del seu país d'origen. Fa pocs dies va ser arrestat i posat a disposició de l'Audiència Nacional per ser extradit a Argentina.

 

Detingut a Llançà per abusar del seu fill

Fa una mica més d'un any, la Policia Nacional va detenir també un home de nacionalitat argentina, que tenia una ordre internacional de detenció, a Llançà (Girona). L'home estava acusat d'abusar sexualment de forma continuada del seu fill de cinc anys.

 

La detenció va ser duta a terme pel Grup II de Crim Organitzat de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Barcelona, gràcies a la mútua col·laboració i a l'intercanvi d'informació amb la policia argentina. L'acusat va ser detingut el mes de maig de l'any passat, en funció de l'ordre de detenció dictada el 25 de gener de 2018. Finalment va ser extradit a Argentina.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari