Assassina al seu marit i el dona com a menjar als seus gossos a Mallorca

La Fiscalia demana 25 anys de presó per a la dona de 46 anys
La dona de 46 anys ha estat jutjada per assassina presumptament al seu marit de 70 anys
La dona de 46 anys està sent jutjada per assassina presumptament al seu marit de 70 anys | Cedida

El Tribunal del Jurat de l'Audiència Provincial de Balears celebra a partir d'aquest dilluns un judici contra una dona, acusada d'assassinar al seu marit a qui, presumptament, va sedar i tallar trossos de carn i pell de tots dos braços i posteriorment, els va donar com a menjar als seus gossos.

 

Per aquests fets, que van tenir lloc l'1 d'abril del 2016 a Sant Llorenç des Cardassar (Cala Millor), a Mallorca, suposadament, la Fiscalia demana una pena de 25 anys de presó per un delicte d'assassinat amb traïdoria i acarnissament.

 

25 anys de presó i inhabilitació absoluta

El Ministeri Fiscal considera que entres les 9.00 i les 14.00 hores, amb la voluntat de posar fi a la seva vida, l'acusada, de nacionalitat russa i 46 anys, va tallar amb un ganivet serrat al seu marit, que tenia 70 anys. Aquest estava sedat al llit del seu dormitori després d'haver ingerit algun tipus de fàrmac.

 

Seguint amb el relat de la Fiscalia, la dona, després de tallar trossos de carn i de pell dels braços i donar-los com a menjar als seus gossos, els va induir a què li mosseguessin les extremitats. Això li va causar una hemorràgia massiva, un xoc hipovolèmic i la mort.

 

A part dels 25 anys de presó, el Ministeri Fiscal també sol·licita per a l'acusada la inhabilitació absoluta durant el temps de condemna i les costes processals. Per la seva part, la dona russa nega els fets i ha assegurat que l'home va morir atacat, espontàniament per un dels seus gossos i ha mantingut que va intentar separar-los i tancar l'animal al lavabo. 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari