脷LTIMA HORA

馃敶 Quim Torra convoca una reuni贸 urgent al Palau de la Generalitat

Condueix sense carnet, begut i provoca un accident a Reus

L'home, de 36 anys, va col路lidir amb un cami贸 DAF FTXF, va donar positiu a la prova d'alcohol猫mia i no tenia el perm铆s de conduir
La Gu脿rdia Urbana de Reus ha instru茂t dilig猫ncies judicials a un conductor per haver causat un accident, per conduir begut i sense perm铆s  | TarragonaDigital
 

 

Agents del cos municipal de seguretat han instru茂t dilig猫ncies judicials contra en conductor d'un turisme, segons informa la Gu脿rdia Urbana de Reus. L'home, de 36 anys i ve铆 de Reus, es va veure implicat en un accident de tr脿nsit, a m茅s va donar positiu en la prova d'alcohol猫mia i mai havia obtingut el carnet de conduir. El denunciat condu茂a un Renault Megane i va col路lidir contra un cami贸 DAF FTXF, el conductor del vehicle 茅s un ve铆 de Nulles de 27 anys. Quan els agents el van aturar al denunciat li van practicar la prova d'alcohol猫mia i va donar un resultat positiu de 0,85 mil路ligrams per litre d'alcohol en aire espirat.

 

D'altra banda, quan els agents van voler comprovar el seu carnet de conduir van adonar-se que l'home condu茂a el vehicle sense haver obtingut mai el perm铆s de conduir. Tant l'home denunciat com el conductor del cami贸 van resultar il路lesos de l'accident. Els fets van tenir lloc el passat diumenge, 9 de juny, a les 3.35 hores de la matinada. 

 

Els agents recorden que si has consumit alcohol, no has d'agafar el cotxe

Els agents de seguretat recorden que si has consumit algun tipus de beguda alcoh貌lica, no s'ha d'agafar el cotxe i 茅s un delicte contra la seguretat vi脿ria conduir sota els efectes de l'alcohol quan se superin els 0,60 mil路ligrams per litre d'aire expirat, 0,40 mg/l en cas d'haver estat implicat en un accident. Pot comportar penes de pres贸 d'entre tres i sis mesos i la retirada del carnet de conduir d'entre un i quatre anys. Els conductors no poden circular amb una taxa d'alcohol que superi els 0,25 mil路ligrams per litre d'aire expirat. Els agents del cos policial recorden que si se supera aquest 铆ndex, fins als 0,60 mg/l, 茅s constitutiu d'una falta administrativa. 

Comentaris