Tallen la circulació a la ronda Litoral de Barcelona per un cotxe incendiat

Els Bombers de Barcelona s'han mobilitzat per tal d'apagar les flames
Un vehicle ha començat a cremar a la ronda Litoral a l'altura de Can Tunis
Un vehicle ha començat a cremar a la ronda Litoral a l'altura de Can Tunis | Servei Català de Trànsit (SCT)

Matí complicat per als conductors que han optat per agafar la ronda Litoral de Barcelona aquest dilluns al matí. Un vehicle s'ha incendiat, per causes encara desconegudes, a l'altura de Can Tunis, en direcció Llobregat, obligant a tallar completament la circulació en aquest punt de la B-10. El succés ha provocat una enorme columna de fum negre, visible des de molts punts de la ciutat comtal. 

 


  • T'ha interessat aquesta notícia? T'enviem últimes hores com aquesta de forma totalment gratuïta al teu mòbil. Clica aquí per rebre-les.

 

 

Fins al lloc s'han desplaçat efectius dels Bombers de Barcelona, per tal d'apagar les flames i també efectius de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Des del Servei Català de Trànsit han informat que s'han obert dos carrils a la B-10 en sentit Llobregat mentre el vehicle incendiat ja s'està retirant. D'altra banda, hi ha retenció a la Ronda Litoral a l'altura de la Zona Franca per l'incendi del vehicle. Ara mateix la via està tallada i el trànsit s'està desviant per la Zona Franca.

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari