Detenen un traficant per la violació d'una menor de 13 anys al Raval

La menor va desaparèixer el dimarts i l'endemà va tornar de forma voluntària a casa

El passat dimarts una família denunciava la desaparició de la seva filla, una menor de 13 anys, que va tornar l'endemà, de forma voluntària a casa seva. A causa d'aquest succés, els Mossos d'Esquadra van iniciar una investigació que va permetre que, al cap de poques hores, detinguessin un individu sospitós de la breu desaparició  de la menor amb qui hauria mantingut una relació prèvia, segons avança 'El Periódico'.

Els agents atribueixen al traficant d'un narcopís del Raval delictes d'abús sexual i agressió sexual a la víctima que hauria realitzat a l'interior del narcopís situat al carrer de Cardona número 4, en un domicili de la primera planta. Un dia després de la detenció, aquest passat dijous, els Mossos i la Guàrdia Urbana de Barcelona van realitzar una operació conjunta i van desmantellar el punt de venda de droga.

Aquesta actuació policial va acabar  amb la detenció d'almenys una altra persona i la intervenció d'estris per a la manipulació de droga. A més, també es va realitzar el registre d'un altre domicili ubicat a la plaça del Padró. A dins dels narcopisos els agents van identificar diversos consumidors. Fonts veïnals han explicat que el narcopís feia sis mesos que estava en funcionament i que fa pocs dies hi va haver una baralla molt violenta. 

També et pot interessar...