Una persona detinguda

Agressió fratricida: Detingut un veí de Lleida per intentar apunyalar un familiar seu

L'agressor ha abordat els seus familiars amb un ganivet de grans dimensions, amb la intenció d'atacar un menor d'edat

La Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut a la mitjanit d’aquest dilluns un veí de la ciutat com a presumpte autor d’un delicte d’amenaces. L’home, de 46 anys i nacionalitat espanyola, ha iniciat una baralla al carrer Rioja, al bari de la Mariola, on s’han dirigit els agents de la policia.

Segons la versió de l’altra persona implicada, familiar de l’agressor, aquest l’hauria abordat mentre ell i el seu fill anaven caminant cap a casa. Després de sortir del cotxe, se’ls ha apropat amb un ganivet de grans dimensions a la mà i ha amenaçat de matar el menor.

En la declaració a la policia, el pare ha explicat que ha amagat el seu fill darrere seu i ha pogut esquivar en diverses ocasions els intents d’agredir-lo. En aquest moment, han arribat altres familiars i l’autor de l’agressió ha fugit. 

Tot i això, uns minuts després, la Guàrdia Urbana ha localitzat l’agressor a l’entrada del seu domicili, amb dos ganivets de cuina a l’abast, i l’ha detingut.


El jutjat d'instrucció de Lleida envia dos homes a la presó per ferir al pit un veí d'Almacelles

Per una agressió semblant, aquest mateix dilluns s’ha decretat l’ingrés a presó de dos homes veïns d’Almacelles. Els fets es van produir el divendres, 4 de juny, cap a les onze del matí, quan els dos veïns, dominicà i marroquí, van assetjar un altre veí.

Els homes es van presentar al domicili de la víctima, i després de donar uns quants cops a la porta, la van tombar. En sortir el propietari de la casa, un dels agressors li va fer una ferida superficial al pit amb un cúter. 

Per tot plegat, encara que els dos autors de l’atac es van escapar, els Mossos d’Esquadra els van detenir el mateix divendres. Van ser acusats dels delictes de lesions, entrada a domicili aliè i danys, i sumat això al fet que tenien antecedents, han estat empresonats pel jutjat d’instrucció de guàrdia de Lleida.