Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Madeleine McCann, desapareguda a l'Algarve l'estiu de 2007

Faciliten a la policia les coordenades exactes del parador de Madeleine McCann

Michael Schneider ha assegurat que Maddie està «morta i enterrada»

Han passat més de 14 anys des que va tenir lloc la desaparició de Madeleine McCann, el passat 3 de maig de 2007. I encara que són moltes les línies d'investigació que s'han seguit des de llavors, mai han aconseguit trobar-la.

Ara el cas d'aquesta nena, que avui tindria 18 anys, ha fet un gir que ha portat a la policia a obrir una nova indagació.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

Asseguren que Madeleine és morta

Una de les hipòtesis que s'estudiava des del principi és l'opció que Maddie estigui morta. Una teoria que podria ser confirmada 14 anys després que tingués lloc la desaparició d'aquesta nena a Portugal.

Segons la informació que ha publicat el diari britànic 'Daily Mail', les autoritats haurien rebut les coordenades exactes del lloc on està enterrada la petita.

Ha sigut Michael Schneider, un exreporter i mèdium, que ha donat les dades del suposat parador de la nena a la policia.

Madeleine McCann va desaparèixer el 3 de maig de 2007 a una urbanització de l'Algarve, Portgual, on estava estiuejant amb la seva família.

Des de llavors més de 14 anys han passat, i mai s'ha aconseguit donar amb el parador de la petita. Ara, aquest home ha assegurat que Maddie està morta i que ell coneix el lloc on es troba enterrada.

El possible parador del cos de Maddie

Michael Schneider ha assenyalat que el cos de la nena es troba soterrat a 9 quilòmetres de Praia da Luz, el lloc on estava estiuejant. «Està morta i enterrada en un bosc a sis milles d'on va desaparèixer», ha assegurat el mèdium.

Tot i que aquesta informació no s'ha fet pública fins ara, Michael va aportar aquestes dades a les autoritats fa unes setmanes. L'exreporter va parlar amb els investigadors de la BKA d'Alemanya el mes passat i els va assenyalar el mateix lloc que als mitjans.

Hans Christian Wolters, el fiscal general, ha confirmat que recórrer a un mèdium és un mètode que el seu equip ja ha assegurat en casos similars.

Michael no ha fet les declaracions sobre el parador de Madeleine de manera arbitrària. La informació que ha compartit s'ha inscrit en el marc del seu testimoni davant la policia alemanya.

A causa de la ineficàcia de la policia britànica i portuguesa, les autoritats alemanyes van fer-se amb el comandament de les investigacions fa un parell d'anys. Des de llavors són ells els que estan duent a terme les indagacions de la desaparició de Maddie.

Christian Brueckner, el principal sospitós del cas

Christian Brueckner, un conegut pedòfil i violador alemany, és el principal sospitós del cas d'aquesta jove. L'home es troba actualment complint condemna en una presó del seu país per un suposat delicte d'abús sexual a una dona a Praia de Luz.

Malgrat que no s'ha comprovat la veracitat d'aquesta acusació, la seva imputació en aquest fet l'ha portat a convertir-se en el principal culpable del cas de Madeleine.

Christian Brueckner es trobava acampat en una autocaravana al costat d'on s'allotjava la família McCann la nit de la desaparició.

A més, el presumpte autor dels fets li va confessar a un amic que li fascinava el relat de l'arquitecte austríac Josef Fritzl.

Aquest es tracta d'un dissenyador que va mantenir tancada en una masmorra durant 24 anys la seva filla. A més, de violar-la sistemàticament durant tot aquest temps.

Tots aquests detalls l'han portat a convertir-se en el principal sospitós del cas de la desaparició i presumpta mort de Maddie McCann.