Un home lligat de mans després de ser detingut

Una xacra que no s'atura: Detenen un home per una nova violació a una dona a Lleida

La víctima, que va patir diverses ferides i cops a la cara i a la resta del cos, va ser atesa a l'Hospital Arnau de Vilanova

La Guàrdia Urbana de Lleida va arrestar la matinada de dimecres a dijous un home de 45 com a presumpte autor d'una brutal violació a una dona als voltants del Turó de la Seu Vella de la capital del Segrià. Així ho ha avançat el diari 'Segre', que ha explicat que la víctima, d'uns 40 anys, va anar a la comissaria de la policia lleidatana i va poder donar una descripció de l'agressor.

Gràcies a la descripció, els agents de la Guàrdia Urbana van iniciar una recerca a la zona, localitzant-lo poc després al carrer Prat de la Riba, on va ser detingut. L'arrestat, que té 45 anys, és natural d'Algèria i està acusat com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual. A la comissaria del carrer Salmerón, la víctima va identificar l'agressor, que va provocar destrosses i va intentar autolesionar-se.

Les diligències del cas han estat traslladades als Mossos d'Esquadra. Segons el diari 'Segre', es preveu que entre avui i demà passi a disposició judicial davant del jutjat de guàrdia de Lleida. En aquest sentit, la informació apunta que el detingut també podria ser acusat d’un delicte de lesions.

Ferides i cops a la cara i a la resta del cos

Segons el citat mitjà, la dona va aconseguir arribar a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Lleida per demanar auxili. La víctima presentava diverses ferides i cops a la cara i a la resta del cos. Així mateix, portava la roba trencada i li costava caminal a causa de la brutal violació patida. Segons va explicar als agents, l'home la va abordar, la va agredir sexualment i va colpejar-la.

Des de la comissaria del carrer Salmerón, la dona agredida va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova on va ser sotmesa a una revisió, va ser tractada de les ferides patides i va rebre atenció psicològica.

Tres violacions cada dia a Catalunya

La notícia d'aquesta violació a Lleida arriba en la mateixa setmana en què una menor de 16 anys va ser brutalment violada i colpejada a Igualada, després de sortir d'una discoteca en què havia celebrat la Castanyada i Halloween. En aquest sentit, els Mossos continua analitzant imatges de la nit per tal de localitzar els agressors.

Segons dades que ha fet públiques la consellera de Feminismes i Igualtat, Tània Verge, ha alertat aquest dijous que cada dia es denuncien tres violacions a Catalunya. Tot i això, Verge ha assegurat que la xifra oculta és «superior».