YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Detinguts dos joves per increpar i agredir els Mossos als disturbis de Pallejà

En total ja s'han detingut 6 persones pels incidents dels passat gener

Imatge dels disturbis a Pallejà, on un grup de joves han insultat i llençat objectes contra agents dels Mossos d'Esquadra
Imatge dels disturbis a Pallejà, on un grup de joves van insultar i llençar objectes contra agents dels Mossos d'Esquadra | Twitter

El passat 16 de gener, Pallejà (Baix Llobregat) es va convertir en notícia pels disturbis que van generar uns joves de la localitat a la via pública. Una seixantena d'adolescents van causar destrosses en el mobiliari urbà i es van enfrontar a diverses patrulles policials. Una d'elles, dels Mossos d'Esquadra, és la que va quedar més mal parada, tal com es reflecteix en les imatges que es van fer virals a les xarxes socials.

L'endemà, 17 de gener, hi va haver les primeres detencions pels incidents. Concretament es van detenir quatre persones per increpar i agredir una patrulla dels Mossos d'Esquadra, acusant-los d'atemptat contra els agents de l'autoritat i desordres públics. Dos dels quatre detinguts eren menors d'edat.

Més detinguts pels incidents del mes de gener

Gairebé dos mesos després, la investigació policial continua en marxa i avui s'ha conegut que, el passat dilluns 1 de març, es van detenir dues persones més. Una d'elles també era menor d'edat. D'aquesta manera, el balanç total de detinguts és de 6 individus, 3 d'ells menors d'edat. Als dos detinguts, que van passar a disposició del jutge i de la fiscalia de menors, també se'ls acusa se'ls acusa d'atemptat contra l'autoritat i desordres públics, de la mateixa manera que als altres quatre arrestats.

Les noves detencions han estat fruit del revisió de les imatges dels aldarulls que es van difondre per les xarxes socials per part de la Unitat d'investigació de Sant Feliu de Llobregat. Aquestes imatges han permès identificar plenament els dos arrestats. Tot i que no es descarten noves detencions, fonts policials reconeixen que amb les imatges disponibles serà difícil identificar a més participants en els fets.

Disturbis contra la policia a Pallejà

Els incidents a Pallejà es van registrar el passat 16 de gener, al voltant de les 21.00 hores, quan una patrulla de la policia local de Pallejà es va acostar al carrer Joan Maragall on cremaven dos contenidors. Quan van arribar, es van trobar una seixantena de joves bevent alcohol a la via pública i cremant dos contenidors. Aquests van començar a increpar els agents, que es van veure desbordats. Va ser en aquell moment quan van demanar ajuda als Mossos d'Esquadra, però els ànims es van encendre més i, amb l'arribada de la primera patrulla del cos policial català, aquesta va ser increpada i agredida, provocant danys diversos al vehicle a conseqüència de la fúria dels joves.


Comentaris

envia el comentari