Detinguts dos MENAs per agredir sexualment una jove i gravar-ho a Barcelona

La víctima, major d'edat, ha acudit a l'hospital de Calella per fer-se proves | La Generalitat condemna els fets
Mossos d'Esquadra
Els Mossos han assumit la investigació dels fets   | Mossos d'Esquadra

La Policia Local de Canet de Mar, al Maresme, ha detingut dos menors, acusats d'agredir sexualment una jove major d'edat i gravar-ho, la matinada d'aquest dissabte. Es tracta de dos MENAs, tal com informa 'La Vanguardia', que s'allotjaven al centre Can Brugarola, propietat de l'alcaldessa de la localitat. Segons relaten fonts de la investigació al mitjà citat, un dels menors estaria acusat de l'agressió sexual i l'altre, de gravar-la. La víctima ha acudit a l'Hospital de Calella per sotmetre's a proves i els Mossos continuen investigant els fets.

 

La Generalitat, que presentarà una denúncia i es personarà com a acusació contra els joves, ha instat a actuar «amb la màxima celeritat per aclarir els fets i amb tota la contundència que correspongui». Des del Govern afirmen que aquests fets «no tenen cabuda en la societat catalana». Els dos joves es troben ara sota tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència. 

 

També et pot interessar...

 Comentaris
Belinda
Fora de nostra casa. NO os queremos aqui.
Sala
Tienen que estar encerrados en un centro sin permiso a salir a la calle, en el mismo centro ejercerán actividades y manualidades
Mjr
No queremos vivir con este tipo de gente, voladores, ladrones, intimidan las personas del pueblo,... Que deporten a su país.
raul
Cuando van a endurecer las leyes ,para estos psicopatas saben que la ley les proteje por eso lo hacen.vasta ya de una vez.si soy el padre le corto los huevos a los dos.vasta ya.
Jou
Mena? Don treuen els diners per tenir un mobil? Mena es un menor desamparat? Shan de cuidar! Shan de portar al seu consolat i de retorn al seu pais amb la seva famila. Aixo es de locos el mon del revés. Aquest pais necessita parlar i tractar les coses pel seu nom. No es racisme trobar un menor desamparat i portarlo al seu pais amb la seca familia, pero si es mes barat i segur. Amb els adults penso que nomes delinqueixen penso el mateix ea mes varat i economic enciarlos al seu pais que mantenirlos aqui.
Perico
Moltes gràcies, senyors polítics per la permisivitat amb aquesta gent. Necessitem ja una llei reguladora d'immigració. Estem convertint una meravella de país en un M...
Arnold Schwarzenegger
És terra d'acollida, No de delinqüents, fora aquesta gent ...
Isaac
Dejarlos bajo la tutela de la ciudadanía , soltarlos en medio de la plaza del ayuntamiento , que lo podamos grabar también , ojo por ojo...
Pepita
Lo siento mucho ,pero nos estamos pasando de solidaridad los MENAS Y otros de vuelta ha su PAIS tie De vuelta ha su PAIS sin miramientos De vuelta ha su PAIS se tiene de ser valiente ,no permitir que pasenestas cosas, sin contemplaciones aqui nada mas hacen malezas no pueden trabajar y solo piensan de hacer mal
Montserrat Lopez Pujolriu.
Ja esta be la historia amb aquesta gent.Ells poden fer totes aquestes coses i a sobre segueixen lliures i si et veuen encara t'amenaçan amb ferte mal a tu i a la teva familia.O sigui que no pots anar tranquil per el carrer.

envia el comentari