Nou detinguts i quatre agents ferits en una batalla campal a la Festa Major de Sabadell

Diverses persones han llançat ampolle de vidre i cremat algun contenidor

Nou detinguts i quatre mossos ferits és el balanç d'una matinada d'aldarulls a la Festa Major de Sabadell. Els fets s'han produït pels voltants de les 05.30 hores d'aquest diumenge a la zona del llac del Parc Catalunya, a l'Eix Macià de la capital vallesana.

Amb les barraques ja tancades i els concerts finalitzats, la policia ha volgut desallotjar la munió de gent que encara estava concentrada i s'ha iniciat  una batalla campal amb llançament d'ampolles de vidre, la crema d'algun contenidor i crits  contra els Mossos i la Policia Local de Sabadell. Segons les fonts policials consultades per 'Crónica Global',  l'origen de la batalla hauria estat un robatori. Els vigilants de seguretat hauria entregat a la policia el suposat autor dels fets i els seus companys en adonar-se dels fets haurien arremès contra els agents de policia.

Quatre agents ferits i nou persones arrestades

Quatre agents de la policia catalana han quedat ferits pel llançament d'aquests objectes, tres dels quals han hagut d'agafar la baixa laboral, segons fonts de Mossos. En paral·lel, s'ha arrestat un total de nou persones acusades de desordres públics, i a tres de les quals també se'ls imputen càrrecs per atemptat contra els agents de l'autoritat.

També et pot interessar...