Guàrdia Urbana de Barcelona

Detenen tres joves per intentar entrar a un domicili de Manresa pel balcó

Un dels lladres va intentar obrir la porta i després va trencar el vidre mentre els altres dos estaven al carrer vigilant

La Policia Local de Manresa ha detingut tres persones per un delicte de robatori amb força. Es tracta de tres joves veïns de la capital del Bages que tenen 28, 22 i 21 anys. Els fets van passar la matinada de dissabte a diumenge, a quarts de tres, quan una patrulla de la Policia Local circulava per la carretera Cardona i va veure una persona al balcó d’un primer pis. 

Els agents van observar que primer intentava obrir la porta i després va trencar un vindre. Al mateix temps, els altres dos individus es trobaven al carrer vigilant i, en veure els agents, van intentar fugir corrents. No obstant això, van poder ser detinguts per una altra patrulla que es va afegir a la intervenció policial. Amb posterioritat, es va comprovar que l’individu que havia escalat el balcó, i que duia diverses eines per forçar la porta, ja havia aconseguit obrir-la per accedir a l’interior.

Mossos d'Esquadra
Els dos acusats s'enfronten a gairebé quatre anys de presó per agredir al propietari d'una botiga de telefonia mòbil | Mossos d'Esquadra

 

Gairebé quatre anys de presó per agredir el propietari d'una botiga de mòbils a Manresa

Els fets es van produir ara fa tres anys quan dues persones, un home i una dona, van agredir a l'amo d'una botiga de mòbils situada a la Muralla del Carme de Manresa.  A més, van robar diferents objectes de la tenda valorats en 104,90 euros. Com a conseqüència, els acusats aniran a judici per coaccions i robatori violent.

  • Més notícies: Una noia de Reus, violada i agredida per la seva parella en saber que està embarassada

Davant aquests fets, la Fiscalia demana tres anys i mig de presó pel primer acusat per haver agredit dues vegades al responsable de la botiga. Pocs dies després de la primera agressió, l'acusat s'hauria trobat amb l'amo de la tenda pel carrer per agredir-lo una segona vegada. D'altra banda, demana tres anys de presó per a la segona acusada, com a còmplice dels fets. El judici se celebrarà a final de mes al Jutjat Penal número 1 de Manresa.