Atrapats 'in fraganti' dos lladres mentre robaven en una empresa de la Selva

La Policia Local els va enganxar i van retornar els béns sostrets

Dues persones han estat detingudes aquest matí a Hostalric gràcies a la ràpida actuació de la policia. La Policia Local d'Hostalric (Selva) ha detingut dues persones aquest divendres 10 de gener com a presumptes autors d'un robatori en una empresa del municipi.

Els agents estaven fent un patrullatge preventiu a mitjanit d'aquest divendres, quan han interceptat dos individus que estaven agafant material divers d'una empresa. Després de comprovar els fets, els efectius van veure que els lladres tenien un vehicle on estaven emmagatzemant tot el que sostreien. Davant d'això, la policia va actuar i va detenir les dues persones. Gràcies a l'eficàcia dels agents, tot el material que presumptament aquests dos individus havien robat va poder ser retornat a l'empresa.

Atrapen un home amb onze ordres de detenció

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que tenia onze ordres de recerca i captura i dues més d'ingrés a presó dictades per diversos jutjats a Riells i Viabrea, també a la comarca de la Selva. 

Els agents van acudir fins al domicili d'una dona, després que rebessin l'avís de maltractaments en l'àmbit de la llar. Una vegada allà, es van trobar que l'home posava resistència per ser detingut. Una vegada dins del domicili, els Mossos van notar que feia molta olor de marihuana i van descobrir un cultiu de marihuana de 375 plantes. En ell també hi participava la dona, de 24 anys, que vivia amb el detingut, que també va ser arrestada.

Preocupació a la Selva 

El conseller d'Interior, Miquel Buch, es reunirà d'aquí a unes dues setmanes amb els alcaldes de la Selva per tal de tractar la problemàtica de les ocupacions i les plantacions de marihuana. Ho ha confirmat el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, que ha assegurat que els batlles se senten «impotents» davant d'una situació de «falta de seguretat». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari