Persecució a l'Eixample per detenir dos lladres que havien robat un rellotge de 30.000€

Els lladres van ser detectats per dos agents de paisà que patrullaven per la zona, els quals van iniciar una persecució i finalment van poder retornar l'objecte robat al seu propietari

GUB
Dos detinguts per robar un rellotge a l'Eixample valorat en 30.000 euros | CatalunyaDiari.cat

Dos homes van ser detinguts diumenge per un presumpte robatori amb violència d'un rellotge valorat en 30.000 euros a l'Eixample de Barcelona. Agents de paisà van veure com, mentre un dels homes tractava de distraure la víctima, l'altre li arrencava a la força el rellotge del canell. Els dos homes van sortir corrents amb el rellotge fins que van ser aturats per la patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona i detinguts. Posteriorment van retornar el rellotge al seu propietari i es van interessar pel seu estat de salut, segons fonts policials.

24 detinguts per robar rellotges de luxe a Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un total de 24 persones especialitzades en el robatori de rellotges de luxe. Actuaven a Barcelona, majoritàriament al districte de Ciutat Vella. Des de principis de maig, se'ls atribueix la sostracció de tretze rellotges. Entre els detinguts hi ha un menor. Pel que fa a la resta, dos han ingressat a presó i la resta han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial. Dels 13 rellotges robats, els agents en van recuperar vuit, un dels quals valorat en 30.000 euros.

Dels tretze robatoris, deu van tenir lloc al districte de Ciutat Vella i la resta a Sant Martí, Les Corts i Sants- Montjuïc. A excepció d'un cas, en què es va tractar de furt, a la resta els autors van actuar amb violència.

Els Mossos han incrementat la seva presència policial

Els Mossos han detingut 24 persones especialitzades en el robatori de rellotges de luxe | Mossos d'Esquadra

 

La majoria de les detencions són fruit del patrullatge preventiu que els agents de les Unitats de Seguretat Ciutadana, de l'Àrea de Recursos Operatius —ARRO— i del Grup Regional de Motos realitzen a través del dispositiu Ubiq per tal de detectar els autors d'aquests robatoris que actuen sobretot als districtes de Ciutat Vella i l'Eixample.

Per combatre aquest tipus d'activitat delictiva, els Mossos d'Esquadra han incrementat la presència policial en aquells punts sensibles i en aquelles franges horàries on actuen, amb agents uniformats. Els Mossos treballen en les principals àrees on els lladres de rellotges actuen, principalment aquelles zones molt freqüentades per turistes, que es converteixen en les principals víctimes dels lladres, tot i que últimament també han estat víctimes d'aquest tipus de robatoris persones nacionals.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari