Aquesta és l'arma simulada que va causar el pànic a la Rambla de Barcelona

L'arma d'airsoft és molt similar a un rifle d'assalt AR-15
Arma
L'arma d'airsoft simula un rifle d'assalt AR-15 | Mossos d'Esquadra

 

Els Mossos d'Esquadra han fet públic l'arma simulada amb la qual un home es va passejar el passat diumenge a la tarda per la Rambla de Barcelona. La fotografia confirma que es tracta d'una escopeta d'airsoft, utilitzada en jocs de simulació on dos equips es disparen projectils de plàstic. 

 

Sembla lògic la situació de pànic causada, ja que per qualsevol persona no experta en material armamentístic, l'arma sembla perfectament un rifle d'assalt real. Concretament, simula un model d'AR-15, difícil de veure a Europa però molt estès entre els civils als Estats Units. Allà ha estat utilitzat en nombrosos atacs en armes de foc a escoles com el de Sandy Hook i també va ser una de les armes emprades pel terrorista supremacista que va atemptar a Nova Zelanda. 

 

Agents de Seguretat Ciutadana i la Brigada Mòbil (BRIMO) van acabar detenint l'home, de nacionalitat filipina i uns 30 anys, quan estava amagat al carrer dels Escudellers. Minuts abans de les cinc de la tarda, es va passejar encanonant als turistes però sense arribar a disparar ningú. Tres agents van resultar ferits davant la resistència que va oposar durant el seu arrest.  Comentaris

envia el comentari