Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Almenys deu quilòmetres de cues a l'A-2 al Baix Llobregat per un accident

Les retencions s'allarguen des de Sant Feliu de Llobregat fins a Sant Andreu de la Barca, en direcció Martorell

Almenys deu quilòmetres de cues per un accident al Baix Llobregat
Almenys deu quilòmetres de cues per un accident al Baix Llobregat | CatalunyaDiari.cat

 

ACTUALITZACIÓ 17/05/2019 10:00: A la primera versió d'aquesta notícia, per tal d'il·lustrar la peça s'ha fet servir una imatge d'arxiu que sorprenia un accident diferent. A la instantània apareixia un autobús de la companyia Autocars Calella, que en cap moment s'ha vist implicada en el sinistre. Catalunya Diari entén que la imatge pot haver creat confusió, i per això s'ha optat per eliminar-la. 

Aquest dijous ha començat amb un matí molt complicat a la xarxa viària de Barcelona. Segons el Servei Català de Trànsit (SCT), els problemes més grans es registren a l'autovia A-2, al seu pas per la comarca del Baix Llobregat. Com a conseqüència d'un accident que ha tingut lloc a l'altura de Martorell, un carril ha quedat tallat, i això ha provocat importants retencions. 

En concret, s'han arribat a acumular fins a deu quilòmetres de cues des de Sant Feliu de Llobregat fins a Sant Andreu de la Barca en sentit Martorell, i també es registren algunes retencions entre Pallejà i Sant Feliu, en direcció Barcelona. Des del seu compte de Twitter, el Servei Català de Trànsit ha demanat als conductors que segueixin els consells dels Mossos d'Esquadra si es troben amb accidents a la carretera.

 

També et pot interessar...