Crema una fàbrica tèxtil amb vint persones treballant dins al Berguedà

El foc, que no ha causat ferits, està controlat des de la matinada, però els Bombers segueixen treballant per extingir-lo

Incendi
Una màquina que s'ha travat ha estat la causa del foc  | Twitter | @bomberscat

La fàbrica de filatura Fibresa d'Avià, al Berguedà, ha quedat parcialment cremada per un incendi que s'ha produït poc abans de les onze d'aquesta nit. A més, el sostre de la nau industrial on s'han originat les flames ha cedit. En aquells moments hi havia treballant una vintena de persones, que han pogut sortir de la fàbrica sense patir danys, segons avança l'Aquí Berguedà'.

Treballadors de l'empresa han explicat que la causant del foc ha estat una màquina de filatura, que s'ha travat. El material que hi havia emmagatzemat, especialment el cotó, és molt inflamable, i això ha fet que l'incendi es propagués molt ràpidament afectant totalment aquesta zona on, finalment, ha cedit l'encavallada de la coberta. De fet, s'ha pogut observar des de ben lluny la columna de fum que ha provocat l'incendi.

Continuen les tasques d'extinció

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat un total de catorze dotacions de Bombers en les tasques d'extinció del foc a la indústria tèxtil, que a les 02.30 hores, han pogut donar per controlat l'incendi. No obstant això, a hores d'ara continuen treballant a la zona afectada per acabar de remullar els punts calents de l'interior.

D'altra banda, han estat els mateixos treballadors els qui han desallotjat les instal·lacions i per això no hi ha hagut persones ferides durant aquest gran incendi. Mentrestant, tenint en compte que la fàbrica és a tocar de la C-26, els Mossos han regulat el trànsit, que no s'ha arribat a tallar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari