Un home de 82 anys va ser denunciat divendres passat per realitzar tocaments a una menor dins d'un bus de l'EMT a Tarragona.

Un home de 82 anys abusa sexualment d'una menor en un autobús urbà a Tarragona

El conductor va alertar els Mossos d'Esquadra, va aturar l'autobús i va bloquejar les portes | L'home va intentar fugir, però els agents el van enxampar

Un home de 82 anys i veí de Tarragona va ser denunciat divendres passat, 10 de maig, per abusar sexualment d'una menor. Els fets van tenir lloc dins d'un dels autobusos de l'Empresa Municipal de Transports, quan es dirigia cap als barris de Ponent de la ciutat. El conductor, alertat per una passatgera, va avisar dels fets als Mossos d'Esquadra. Tot seguit, va bloquejar les portes de l'autobús i va aturar-se a l'Avinguda Roma, al davant del Parc Central. L'home, en veure que els agents entraven a l'autobús, va intentar fugir, però sense èxit. 

Una menor pateix tocaments a l'interior d'un bus de l'EMT a Tarragona

Preocupant succés el que va tenir lloc el passat divendres, 10 de maig, a l'interior d'un autobús municipal de Tarragona. Un home de 82 anys de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat va realitzar tocaments a una menor. «Vaig veure com li posava la mà a sobre i com ella s'incomodava moltíssim. Quan ho va repetir, vaig preguntar-li si estava passant alguna cosa. Amb la seva mirada ho va dir tot», explica a TarragonaDigital una testimoni dels fets que viatjava a l'autobús. 

L'abús sexual es va produir en un dels autobusos de línia que es dirigia, a les 20.12 hores, cap als barris de Ponent de la ciutat. Després de comprovar que alguna cosa no anava bé, la passatgera que havia preguntat a la víctima va anar a parlar amb el conductor. Automàticament, el xòfer va trucar al 112, que al seu torn va informar els Mossos d'Esquadra dels fets. 

El conductor bloqueja les portes, però l'home intenta fugir

Per tal de facilitar la tasca dels agents, el conductor va bloquejar les portes i va aturar la circulació de l'autobús a l'Avinguda Roma, a l'altura del Parc Central. Els Mossos d'Esquadra van arribar fins al lloc i es van disposar a pujar a l'autobús. En aquell moment, l'home va sortir corrents, però va ser interceptat pocs segons després. La policia catalana va denunciar l'home per un delicte d'abús sexual.  Ara, es troba a l'espera de judici.