Una ciclista denuncia un conductor d'autobús TMB per agressió i ell ho nega

La víctima ha presentat un informe de lesions i compta amb una testimoni que era al vehicle i l'ha buscat via Facebook per ajudar-la

Agressió ciclista
Una usuària de Facebook que era a l'autobús va iniciar una cerca de la ciclista per ajudar-la i donar fe de l'incident   | Facebook

Una disputa entre una ciclista i un conductor d'autobús a Barcelona està portant cua. Sembla que el treballador de la línia H4 i l'esportista circulaven pel passeig de Vall d'Hebron en sentit Besòs. El conductor hauria baixat de l'autobús per dir alguna cosa a Claudia Alejo i, a partir d'aquest moment, les versions de tots dos difereixen totalment. La ciclista assegura que l'home la va «agredir i amenaçar de mort», a més de trencar-li unes ulles esportistes graduades que duia, valorades en més de 500 euros, tal com detalla el 'Tot Barcelona'. Ell ho nega.

El conductor assegura que va baixar de l'autobús per comprovar si havia tocat la bicicleta durant la marxa, després d'haver discutit mentre circulaven. En baixar, assenyala que es va trobar la dona insultant-lo, però que no hi havia hagut cap contacte físic. A més, manté que «té anotats diversos testimonis que acrediten la seva versió». Uns fets totalment oposats als que explica la ciclista, segons la qual el conductor s'hauria alterat en veure que tots dos circulaven pel mateix carril, volent que la bicicleta circulés per la vorera a falta d'iun carril especialitzat.

 

A Facebook buscaven «la noia que ha tingut un altercat amb el conductor de l'H4»

El més curiós de la història és que sembla que Claudia, sense voler-ho, també té testimonis que verifiquen el que diu. Inesperadament, una usuària d'un grup de Facebook al qual ni tan sols la ciclista formava part, va demanar col·laboració ciutadana per trobar «la noia que ha tingut un altercat amb el conductor de l'autobús H4 a la zona de Vall d'Hebron». I s'oferia a ajudar-la com fos, a més d'insistir que tothom compartís la publicació. 

La usuària, sense conèixer de res la ciclista, explica en el seu text exactament el mateix que relata la víctima: «Un conductor amb molt mala educació ha baixat del bus i l'ha deixat aturat al mig de la carretera. Ha amenaçat i sacsejat una noia ciclista que anava correctament pel carril de la dreta, però a ell el molestava.... De veritat, ha estat vergonyós». 

 

La noia té un informe mèdic que detalla tres lesions lleus

Segons la ciclista, el conductor li hauria agafat la cara. Ho detalla també l'informe mèdic que té, que especifica tres lesions de caràcter lleu, que consten a la denúncia que ha interposat a la comissaria de Mossos de Sant Andreu. Està previst que es fixi el judici pròximament. TMB, per la seva banda, assegura que «col·laborarà aportant la informació que se li sol·liciti». 

Claudia vol justícia i protesta per la indefensió dels ciclistes davant conductes imprudents d'altres vehicles. «Ni tan sols respectava la distància de seguretat», afegeix sobre el presumpte agressor. «Si jo hagués estat un noi, no s'hauria atrevit a baixar de l'autobús», acaba. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari