Agents dels Mossos d'Esquadra amb ambulàncies del SEM

Dijous negre per la tràgica mort d'un home mentre treballava a Catalunya

La víctima tenia 46 anys

Els accidents laborals a Catalunya no donen treva. Encara que ens sembli que no, són moltes les persones accidentades en el seus llocs de treball, tot i que, afortunadament, gran part d'aquests successos acaben sent lleus.

Malauradament, aquest cop no ha sigut així, ja que un home ha perdut la vida. 

Dijous negre a causa de la mort d'un home en un accident laboral. El terrible succés ha tingut lloc aquest matí quan, un treballador d'una empresa de gestió i tractament de residus ha quedat atrapat en una màquina de premsar escombraries i, malauradament, no n'ha pogut sortir.

Un home de només 46 anys ha mort aquest dijous al matí a l'empresa on treballava a Mollet del Vallès, al Vallès Oriental, atrapat en una premsa d'escombraries.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, l'avís s'ha rebut a les 8:00 hores del matí, en què s'alertava que l'home havia quedat atrapat en la màquina d'una empresa de gestió i tractament de residus. 

Ràpidament, tres dotacions de Bombers de la Generalitat i tres més del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han presentat al lloc dels fets i han certificat la seva mort. 

Els fets s’han posat en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia i d'Inspecció de Treball.

Una altra mort en un accident laboral

Una treballadora de l'empresa Prefabricats Pujol ha perdut la vida aquest dimarts en un accident laboral a les instal·lacions que aquesta firma té al polígon Castellots de les Borges Blanques, dedica a la fabricació de formigó.

Els serveis d'emergències van rebre l'avís cap a un quart de dotze del matí. Segons van explicar els Mossos d'Esquadra, un operari de l'empresa que conduïa una màquina que transportava formigó va atropellar accidentalment la dona.

Tot i la ràpida actuació del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no se li va poder salvar la vida. La víctima era una veïna de les Borges Blanques, de 51 anys. Van participar en la gestió de l'accident diverses patrulles dels Mossos, del SEM i dels Bombers de la Generalitat.

Els Mossos d'Esquadra van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida i del Departament d'Empresa i Treball, d'acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.