Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
foto família

Li talla el cap a la seva dona davant del seu fill i el passeja pel barri

Estava convençut que la seva dona es veia amb un altre home i la va matar a sang freda

La crònica de successos porta una nova tragèdia familiar, aquesta vegada al país asiàtic de Cambodja. Allà, un pare de família li ha tallat el cap a la seva dona davant del seu fill petit i l'ha passejat amb moto pel barri. El detonant de tal salvatjada no va ser altre que la gelosia malaltissa.

Phuong Ratha, un home de 27 anys, va assassinar la seva dona i es va passejar amb el cap lligat a la moto. La víctima és Ly Srey Nouch, una noia de només 23 anys i mare d'un nadó d'un any. L'agressor va ser interceptat per la policia i conduït a comissaria, on va admetre els fets amb fredor.

Aquest macabre succés passa tot just uns dies després d'una altra tragèdia familiar a un país asiàtic. Dues germanes pakistaneses que residien a Terrassa (Barcelona) van ser assassinades al seu país per no voler casar-se. Van ser torturades i executades a sang freda pels seus parents més propers.

Home gelós i violent

Phuong Ratha, de 27 anys, i Ly Srey Nouch, de 23, formaven una parella i tenien una vida en comú a la capital cambodjana (Phnom Penh). Fa un any van tenir un nen i vivien una existència aparentment feliç a ulls dels altres. Però de portes cap a dins, la convivència era un infern.

foto família
La parella tenia un nen de només un any | CEDIDA

El mes de febrer passat, la parella es va mudar a la capital per iniciar una nova vida amb el seu nadó. Tot i això, els veïns van confirmar a la policia que les baralles eren freqüents a causa del caràcter agressiu de l'home. El pare de família era un gelós malaltís amb una conducta violenta.

L'home sotmetia la dona a tota classe d'abusos i a més l'impedia que tingués amics o que veiés la família. La seva obsessió va acabar en tragèdia divendres passat, quan va matar la seva dona a sang freda i li va tallar el cap. El relat dels fets del mateix assassí posa els pèls de punta.

La seva terrible venjança

Segons revela la premsa local, Phuong estava convençut que la seva dona es veia amb un altre home. Mogut per la gelosia, divendres passat va atacar la noia a casa seva davant del seu fill d'un any. Primer la va degollar perquè es dessagnés i un cop morta li va tallar el cap.

Però això no va ser tot, ja que a continuació va lligar el cap a la moto i el va passejar pels carrers del barri en una última mostra de menyspreu. Finalment es va desfer del cos en una zona plena d'arbustos i poc accessible. Un veí de 48 anys va trobar les restes aquell mateix dia.

L'home va veure un gran toll de sang i el cos decapitat de la víctima al pati del darrere de la vivenda de la parella. Atònit, va trucar a la policia avisant que hi havia una dona assassinada. Les autoritats van interceptar l'home l'endemà a Takeo, una ciutat a 96 quilòmetres de la capital.

Mogut per la gelosia i la ira

Un cop detingut, Phuong va confessar haver tallat el cap a la seva dona i haver-lo passejat pel barri. «Estava gelós perquè sentia que la meva dona es comportava de manera diferent», va explicar als agents. Va assegurar no haver-la colpejat abans de matar-la i que li va tallar el coll amb un ganivet.

home detingut
L'home va ser detingut | Policía de Camboya

Segons el seu relat, va posar el cap de la víctima en un sac blanc i la va lligar a la moto amb què va fer una volta. Va al·legar haver-ho fet en un moment d'ira, pres de la gelosia en creure que la seva dona es veia amb un altre. L'home va ser portat davant del jutge i ara es troba a la presó provisional en espera de la sentència.

Segons l'informe policial, «la víctima va ser trobada tirada a terra cara avall amb el coll tallat». La investigació ha puntualitzat que el marit ha confessat els fets i que no hi ha més sospitosos o implicats. «L'atac va ser motivat per l'ira i la gelosia», afegeix quant a les motivacions.