Pastís de formatge

Es discuteixen per un pastís de formatge a Barcelona i l'està a punt de matar

El més sorprenent és que l'encarregat dels treballadors no va ajudar a la víctima fins passats uns minuts tot i estar veient com sagnava

Terrible succés a Barcelona. Aquest cop en un restaurant d'una de les zones més exclusives de la ciutat comtal, Pedralbes. Quan un cuiner va intentar matar al seu company amb un ganivet de grans dimensions al restaurant 'Central Park'.

Segons informa 'Metrópoli' els fets van tenir lloc el 10 de gener de l'any 2019, quan S.N.P va intentar assassinar a sang freda al seu company M.S durant l'horari de treball en l'establiment situat a la zona alta de la ciutat.

Un pastís de formatge

Tot va començar per una discussió entre companys, l'origen de la qual va ser un pastís de formatge. D'aquesta manera, l'agressor va intentar matar al treballador amb un ganivet de grans dimensions, uns 30 centímetres aproximadament.

Va fer dos intents d'apunyalament, ocasionant-li ferides a les mans i al ventre. 

El mateix mitjà, explica que el cap de cuina va ser qui va impedir la desgràcia agafant a l'agressor i traient-lo fora del recinte. Així, aquest va evitar que l'arma blanca arribés a malmetre alguna zona vital de la víctima i causar-li la mort.

Declaracions contradictòries

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a cinc anys de presó al cuiner per intent d'homicidi i a pagar una indemnització de 19.260 euros tant a la víctima.

En el judici, l'agressor va explicar que no tenia bona relació amb la víctima i que aquest últim, no parava de molestar-lo i tocar-li les «parts íntimes». Va afegir que no volia fer-li mal, sinó que la seva idea era només la d'espantar-lo amb el ganivet perquè el deixés de molestar en l'horari laboral.

A més, el cuiner va confessar que aquella tarda havia consumit drogues. Més concretament un estimulant típic de filipines anomenat 'shabú'.

Per altra banda, la víctima desmentia que tinguessin mala relació, si no tot el contrari, ja que poc abans dels fets li havia deixat 300 euros. 

El més sorprenent de tot aquest cas, va ser l'actitud de l'encarregat. 

Gràcies a les càmeres de vigilància de l'interior del local, es va poder visionar la seqüència sencera dels fets i s'observa perfectament com no socorren a la víctima passats uns minuts, tot i estar sagnant per les lesions ocasionades.