Una persona disparant una pistola

Dispara fins a 11 vegades a un jove per donar-li 'M'agrada' a Facebook a la seva parella

La víctima es troba amb pronòstic greu en un hospital, mentre que l'autor dels fets ha quedat detingut

Un jove de 23 anys ha arribat a disparar fins a onze ocasions a un amic de la seva parella en de Merlo, a l'Argentina. Pel que sembla, l'acusat s'hauria molestat perquè la seva víctima va tenir l''atreviment' de donar-li un 'M'agrada' a la seva núvia en una publicació compartida en la xarxa social Facebook. 

Les autoritats del país llatinoamericà han confirmat que el sospitós ja ha estat detingut per les forces de seguretat, mentre que la seva víctima ha ingressat en un centre hospitalari, amb pronòstic greu. Segons relata el diari argentí 'La Nación', la policia creu que el detingut va investigar el mòbil de la seva parella, i va descobrir que ella i la víctima havien intercanviat alguns missatges a través de les xarxes. 

Dispara diverses vegades contra l''amic' de la seva parella en una persecució

És per això, totalment fora de si per la gelosia, que va decidir passar a l'acció i donar-li una lliçó al jove. En aquest sentit, es va situar amb la seva motocicleta just en la carretera per la qual anava a passar l'amic, camí de la casa de la noia. En el moment en què el va veure, li va demanar que baixés la finestra del cotxe, i a continuació va descarregar fins a sis tirs, sense arribar a ferir al conductor, ja que ràpidament va arrencar amb el seu vehicle. 

No content amb això, el detingut va procedir llavors a perseguir-li amb la seva moto, disparant amb la seva pistola de nou mil·límetres diverses vegades, fins que finalment una de les bales va impactar en el coll de la seva víctima. En aquest moment, el jove va perdre el control del seu cotxe, i es va estavellar en un habitatge. Pel que respecta a l'agressor, va escapar ràpidament de l'escena de l'accident

La víctima va aconseguir identificar l'agressor

Els veïns de la zona, alertats pels trets i el fort baluern de l'accident, van baixar ràpidament a socórrer a la víctima, alhora que van alertar als serveis d'emergències i a la policia. Malgrat la gravetat de les ferides que havia sofert, el jove del cotxe va aconseguir explicar als testimonis que havia reconegut a l'agressor, i que es tractava del nuvi d'una amiga seva. 

Immediatament, els serveis sanitaris van traslladar al jove de 22 anys a l'hospital Eva Perón de la mateixa localitat, on els metges van aconseguir estabilitzar-lo, encara que roman amb pronòstic greu.

Tan sols 24 hores després, els investigadors van aconseguir identificar a l'autor dels trets, després de rastrejar les xarxes socials tant de la víctima com de la noia.  No va fer falta anar a detenir-lo, ja que el mateix acusat es va personificar en una comissària de la ciutat per a lliurar-se a les autoritats.