Pla general d'agents dels Mossos en una de les entrades a Barcelona

Almenys cinc detinguts en un dispositiu dels Mossos per desarticular una banda dedicada al tràfic de cocaïna

La policia catalana fa entrades a Barcelona, Badalona i Cerdanyola

ACTUALITZACIÓ 11:55 hores

Els Mossos han detingut almenys cinc persones en el marc del dispositiu que estan portant a terme des de primera hora d'aquest divendres a l'àrea metropolitana de Barcelona contra una organització dedicada al tràfic de drogues. L'operació contempla una desena d'entrades als municipis de Barcelona, Badalona i Cerdanyola del Vallès. La banda, segons ha explicat la polícia catalana, estaria centrada en el tràfic de cocaïna.

Aquesta operació antidroga de la Divisió de Recerca Criminal (DIC) de Barcelona s'ha iniciat al voltant de dos quarts de set del matí per ordre judicial, que ha decretat el secret de les actuacions, ja que a les cinc persones detingudes s'hi podrien afegir algunes més en les pròximes hores.

NOTÍCIA ORIGINAL 08:14 hores

Els Mossos d'Esquadra estan portant a terme des de primera hora d'aquest matí un dispositiu per desarticular una organització dedicada al tràfic de drogues. En el marc de l'operatiu s'estan fent entrades a Barcelona i en diversos municipis de l'àrea metropolitana, segons han informat fonts de la policia catalana. Un dels registres, que estan realitzant agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), s'està produint al passeig Verdum, al districte barceloní de Nou Barris.

El d'aquest divendres és el segon dispositiu policial antidroga que es produeix a la capital catalana en els darrers dies, després que fa dues setmanes tingués lloc una operació conjunta entre Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil al barri del Raval, que va acabar amb 61 persones detingudes.