El presentador de 'Joc de Cartes', Marc Ribas, en una fotografia

Canvi de plans: TV3 no emetrà el 'Joc de Cartes' ni l''APM' aquest dimecres

Alguns espectadors s'han mostrat disgustats per la decisió de la cadena

La rabiosa actualitat mana i aquesta setmana el major Trapero aclapara objectius, pantalles i escaletes. Tant és així, que TV3 ha decidit passar-lo per davant del seu programa d'entreteniment per excel·lència. Aquest dimecres la cadena no emetrà el 'Joc de Cartes' que tocava. 

El viatge gastronòmic pel territori català havia de portar els espectadors fins al Baix Empordà, en concret fins a Sant Feliu de Guíxols i Palamós. Però els qui vulguin delectar-se amb les exquisideses dels restaurants que hi participaven hauran d'esperar: aquest dimecres TV3 emet un especial arran de l'absolució del major Trapero.

La cadena ha decidit canviar la seva programació de nit i centrar-se en les reaccions a la sentència absolutòria de Josep Lluís Trapero, amb un especial 'Més 324', deixant fora de la graella, no només el 'Joc de Cartes, sinó també l'APM.

Audiència molesta

El 'Joc de Cartes' d'aquest dimecres apuntava maneres: cuina de mercat per bandera i quatre competidors amb la tradició com a eix bàsic als fogons. Marc Ribes es desplaçava a l'Empordà per visitar El Tinglado, de Sant Feliu de Guíxols, restaurant conegut per amagar una locomotora de tren a l'interior; Els Nois, també a Sant Feliu; l'emblemàtic Maria de Cadaqués, situat a Palamós; i La Salinera, del mateix poble de tradició pesquera.

Hi ha hagut canvi de plans i la reprogramació de TV3 no acaba d'agradar a alguns usuaris de Twitter, que han expressat el seu disgust per no poder distreure's aquesta nit de dimecres de la mà de Marc Ribas. Sembla que més d'un canviarà de canal.