policia local sabadell

Ampli dispositiu policial a Sabadell per acabar amb les curses il·legals al polígon de Can Roqueta

Fins al moment, la Policia Municipal de la capital vallesana ha interposat un total de 50 denúncies

La Policia Municipal de Sabadell ha posat en marxa un dispositiu contra les curses il·legals de cotxes al polígon de Can Roqueta. Al llarg del cap de setmana s'han interposat 54 denúncies relacionades amb aquesta mena de pràctiques il·legals. La nit del divendres 13 de desembre els agents van detectar més de 200 vehicles a l'avinguda de Can Manent, on es van aplegar més de 300 persones.

Es van denunciar dinou vehicles per conducció temerària; quinze per excés de velocitat; quatre per no respectar els semàfors, un per no haver passat la ITV i un per no disposar d'assegurança obligatòria. Dissabte 14, l'afluència de turismes va reduir-se notablement, detectant-se només una vintena. Tot i això es van fer onze denúncies per excés de velocitat, dues per conducció temerària i una per alcoholèmia positiva.

El govern municipal promet continuar les actuacions

El tinent d'alcalde de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà, Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, ha explicat que aquest dispositiu s'ha posat en marxa després que s'hagin detectat conductes contra la seguretat viària a la zona. «El govern municipal té la voluntat d’actuar tant de forma proactiva com també de forma reactiva, tant impulsant accions per donar resposta a la situació que s'havia generat com també prenent altres mesures per evitar problemes en el futur», ha indicat.

Ha recordat que per combatre aquesta mena de pràctiques també s'han col·locat elements de control de velocitat a la calçada i càmeres de vigilància. En el dispositiu del cap de setmana passat hi van intervenir sis patrulles de la Policia Municipal i un total de dotze agents.

També et pot interessar...